Şimdi Ara

cpu'm neden çook sıcak? & Nano Thermal Grease Macun yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün firebal'dan termik macun siparişi verdim
    nano thermal grease
    mavi renkli ve yeni teknoloji ürünüymüş.. http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTG-B20015
    sizce nasıl performans verir ?
    geçenlerde ekran kartının heatsinkini sökmüştüm tekrar taktığımda macunum yoktu o yüzden fazla ısınmasın diye oyun bile oynamıyorum
    İlk etapta ekran kartının gpu'suna uygulayacağım, bir de işlemci fanını da söküp uygulasam mı diye düşünüyorum ama çok zahmetli.. bende zalman 12 cm işlemci fanı var, sökmek ölüm..
    zalman fanı ilk aldığımda içinden çıkan tek kullanımlık macunu uygulamıştım. 1,5 sene kadar önce de markasını hatırlamadığım gümüş alaşımlı bir termal macun uyguladım tekrardan.. Thermaltake V1000A Xaser III kasa kullanıyorum. kasanın içinde 7 adet fan var, hava sirkülasyonu gayet başarılı, işlemci fanını da en yüksek devirde kullanmama rağmen lga 775 P4 2.8 işlemcim çok ısınıyor ve buna anlam veremiyorum. soğuk havalarda işlemci masaüstünde 50-52 derece arası çalışıyor, şu anda da sıcak havalarda 59-60 dereceyi buluyor. yüklendiğimde de 70'i bile geçtiği oldu.. Bunun nedeni işlemcim mi acaba ? tüm arkadaşların bilgisayarlarlarının işlemcileri stok fanlar ve 25-30 dolara satılan tek fanlı standart kasaların içinde benimkinden daha soğuk çalışıyor kasanın içinde kablo karmaşası da yok, tertemiz toparladım ortada hiç kablo yok.
    Bu yeni macunu işlemciye de uygulasam bir şey fark eder mi acaba ne dersiniz?

sistemimin resimleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 11 Temmuz 2007; 2:56:37 >

• Keşke AC Silver5 alsaydınız.. Bu konuda en başarılısı o çünkü..Ben macunu uyguladığım aynı gün 8c lik düşüş gördüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Keşke AC Silver5 alsaydınız.. Bu konuda en başarılısı o çünkü..Ben macunu uyguladığım aynı gün 8c lik düşüş gördüm..

hocam zaten nano macun tam anlamıyla fiyasko çıktı. Hiç kimseye tavsiye etmem.
    Macunu uyguladım, ısıyı düşüreceği yerde artırdı... masaüstünde 60-65 derece arası çalışıyorum.
    yarın arctic silver 5 alacağım
  • hocam almadan niye bi başlık açmadın.. sana kesinlikle tavsiye etmezdim onu. arctic silver 5 den kralı yok piyasada. bazıları sıvı metal falan var diyoda, ben bildiimden şaşmıyayım senin ısı problemin tamamiyle macundan kaynaklanıyo.
  • as5 filan hikaye, mx-1 / mx-2 şahane. Zalman da düşünebilirsin, sürmesi fırça ile çok çok kolay (oje yapar gibi)
  • mx1 güzel bir ürün kullandım bir zamanlar. zalmanın o oje kutusu şeklinde olandan alıp denedim. aradaki sıcalık farkı 50 den 54 e çıktı tam yükte. hiç memnun kalmadım zalmandan hiiiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

as5 filan hikaye, mx-1 / mx-2 şahane. Zalman da düşünebilirsin, sürmesi fırça ile çok çok kolay (oje yapar gibi)

valla hiç oje yapmadım bilmiyorum oje yapar gibi nasıl oluyo
    ama ac silver 5'ten şaşmamaya karar verdim. nano fiyasko çıktı..
    her macunu deneyecek kadar param da yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.