Şimdi Ara

CPU Pin'i Kırılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzüldüm vallahi genede şansını dene bişeyler için diret belki kazanan sen olursun
  • ıslemcın box ıse dunyanın her tarafında gecer garantın.
    mecıdıyekoyde ayak yapan yerler var lehım ıle yapıolar
    gecmıs olsun kardesım sanssızsın bıraz
  • Eğer vatan bilgisayar değiştirmezse çözümü var oraya ince bakır tel uydurabilirsin pinlerine Ama zor ve hassastır.
  • Ben kadıköy'de sordum yapan yer yok falan dediler.Ben yinede bastırıyorum yenisini almak içinwww.sikayetimvar.com 'a yazıcam birazdan.
    Mecidiyeköy de nerede var tam yerini tarif edebilirmisiniz.
  • BENCE KULLANICI HATASI ŞANSINA İŞLEMCİNİN PARALEL PİNLERİNDEN BİRİ KIRILMIŞ DİĞER PİNLER SAYESİNDE ÇELIŞIYOR BU OLAY İLK DEFA BAŞINA GELDİĞİ İÇİN ÇOK EIRMIŞSIN BENİM BİR KAÇ ARKADAŞIMDADA OLDU ORADAN BİLİYORUM...
  • +1

Bu olayın garantilik bişeyi yok. Sonuçta yanlış takıp pini kırmışsınız. Bende bir süre teknik servislik yaptım. Bu şekilde bir arızayı hiç bir şekilde kabul etmezdim. Ben alıp göndersem bile distribütör firma aynen iade ederdi eminim.

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

bariz kullanıcı hatası. arkadaş, bu işleri uzman ellere brakman lazımdı. uzman ellerde işlemci yapışmış bile olsa pinleri yamultmazdı (mesela bana kaç defa öyle oldu ama pinleri yamultmadım). garanti kapsamına alacaklarını hiç ihtimal vermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 30 Mart 2005, 13:17:22 >
  • yanlış taksam köşedeki pin kırılır gidipte işlemcinin ortasındaki deil
  • Öyle bi garantisimi var? Yanlış takarsak köşeler kırılır diye.
    Bi şekilde daha önceden eğilmiştir. Sizde yerine oturtunca kırılmıştır.
    İllaki köşeler kırılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: bramage

yanlış taksam köşedeki pin kırılır gidipte işlemcinin ortasındaki deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: supersistem

Öyle bi garantisimi var? Yanlış takarsak köşeler kırılır diye.
    Bi şekilde daha önceden eğilmiştir. Sizde yerine oturtunca kırılmıştır.
    İllaki köşeler kırılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: bramage

yanlış taksam köşedeki pin kırılır gidipte işlemcinin ortasındaki deil

ben yanlış takmadığı söylemek için bunu yazdım arkdaşım,ayrıca ben işlemciyi takarken kırsam makina çalışmazdı çıkarırken kırıldı,yinede saol

• quote:

Orjinalden alıntı: RiqeL

quote:

Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy

Arkadaşım eğer yandaki kolu indirdiysen işlemcinin yerinden oynaması mümkün değil, heralde tam oturmadı yerine.

o pek farketmio sogutucuya yapisinca kilit filan yalan oluyo cekince yapisik geliyo

Ben de stepping koduna bakmak için işlemciyi çıkarmıştım ve ne göriyim İŞLEMCİ YOK!
    Nasıl olur bi bilgisayar üzerinde işlemci olmadan . . . Allahallah derken bi de baktım ki fanın üzerindeki cıvık zımbırtıya yapışmış. Ama pin min kırmadım (herhalde şansa ben fanı dik çıkarmışım diye düşünüyorum) Sonra taktım yine "dikkatlice ve büzükle"
    Sonuç: Çalıştı

• Dostum ben teknik servis olarak bu şekilde düşünürdüm.
    Sen yine şansını bir dene aldığın yere götür ama çok fazla bişeyde bekleme bence.
    Sonuçta işlemci çalışıyor(du).
  • senin işlemci ile fan arasına yapıstırıcı surmusler sanırım

vatan computer den aldıgını okuyunca icimden hass.... dedim.Forumda okuduklarım kadarıyla vatan musteri memnuniyeti -500 lerdeymiş.Sahsen alısveris yapmadım ama yapanların yorumları boyle.İnsallah degistirirler ama fazla umitlenme.Diger arkadasların dedigi gibi hır gur cıkar.O kadar musteri onunde bişi yapamazlar degistirirler.Gerekirse bagır.
  • işlemci pini kırılması garanti dışı bırakıyorlar benmde başıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmara

işlemci pini kırılması garanti dışı bırakıyorlar benmde başıma geldi

tecrübeyle sabit diye buna denir
  • Sonucu bıraya da yaz, biz de bilelim
  • Üzülerek Söylüyorum ama %99 Garanti dışı Diyecekler...
  • sonuç bizim CPU anahtarlık oldu

Bu konu yeri değil ama;
    yeni bir CPU aldım 3.2 ghz bios'dan %10 oranında o/c yaptım 3.52 ghz olarak çalışıyo şuan.Açışışta sıcaklık bios 55-60 civarında makinayı kasarsam Asus'un yardımcı programıyla bakıyorum 65 falan oluyo.Biraz yüksek ama bakıcaz çaresine
  • Mutsuz son??
  • bence eve goturdum baktım boyleydı de belki yerler.
    olmazsa sen direkt distrubutor firmaya git orada daha esnek davranıyorlar
  • yahu bnmm de başıma fana yapışık işlemci çok geliyorda ben sadece ayakları yamultarak kurtarıyorum anlamadım

(sonra düzeltiyorum ayrı mesele)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.