Şimdi Ara

CPU Pin'i Kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıllardır bilgisayar kullanıyorum ama bugünkü olay gibi beni üzen ve bir okadarda şaşırtan bişey olmadı.

Yeni aldığım box işlemciyi taktım ve makinayı çalıştırdım (P4 3.2 800mhz 478 pin) ardından sorunsuz çalıştı ancak 5 dk sonra kasanın içinde bişeyi çıkarmak için fanı çıkardım oda ne işlemci fanın arkasına yapışmış üstüne üstlük pinlerinden bir kaçı eğilirken biride kırılmış.

İşlemciyi kesinlikle ters takmadım zaten öle bişey olsa birçok pin kırılır ve eğilirdi.Sizce bu kullanıcı hatasımı yoksa Garanti kapsamına alınırmı.

• garanti kapsamına almaları lazım. tabi aldığın firmayada bağlı olay. umarım yeni işlemcini verirler arkadaşım, üzüldüm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless

garanti kapsamına almaları lazım. tabi aldığın firmayada bağlı olay. umarım yeni işlemcini verirler arkadaşım, üzüldüm valla
    Vatan bilgisayardan aldım daha akşam aldım ya canımı en çok sıkanda ooo.İnşallah garanti kapsamına alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bramage

Vatan bilgisayardan aldım daha akşam aldım ya canımı en çok sıkanda ooo.İnşallah garanti kapsamına alırlar

Alıntıları Göster
    çok üzüldüm ama vatan deyince oarad duracan.eyvah eyvah ama bu lay nasıl oldu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant

çok üzüldüm ama vatan deyince oarad duracan.eyvah eyvah ama bu lay nasıl oldu anlamadım

Alıntıları Göster
    haydaaaaa.Bak hele ya olacak iş mi?
    Bana öyle geliyor ki bu vatan kıllık yapabilir...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende nasıl odu anlamadım.Normal taktım orjinal fanı ile birlikte.Daha sonra çalıştırdım bios tan sıcaklık 40 c civarındaydı.Sonra kasada güç ünitesini çıkarmak için fanı çıkarayım dedim ama işlemcide fan ile birlikte geldi.Resmen yapışmış.nasıl oluyorda yapışıyor ya.
    hakkımı sonuna kadar ararım arkadaş.Bizim bi arkadaş TEKNO SA dan tel aldı bozuk çıktı kullanıcı hatası dediler değiştirmediler oda şu tüketiciyi koruma derneklerinden birine yazdı.ertesi günü çoçuğu TEKNO SA nın halkla ilişkiler müdürü aradı ister ürünü değiştirin isterseniz paranızı iade edelim diye

• quote:

Alıntıları Göster
    abicim sana tavsiyem eğer bu adamlar cpuyu yenilememekte diretirlerse, iadeyi kabul edene kadar diretmen, kabul etmezlerse hır çıkarman işe yaradığı tarafımdan test edilip, onaylanmıştır. hakkını sonuna kadar ara. bizim esnafımız çirkef o açıdan

• quote:

Bende nasıl odu anlamadım.Normal taktım orjinal fanı ile birlikte.Daha sonra çalıştırdım bios tan sıcaklık 40 c civarındaydı.Sonra kasada güç ünitesini çıkarmak için fanı çıkarayım dedim ama işlemcide fan ile birlikte geldi.Resmen yapışmış.nasıl oluyorda yapışıyor ya.
    hakkımı sonuna kadar ararım arkadaş.Bizim bi arkadaş TEKNO SA dan tel aldı bozuk çıktı kullanıcı hatası dediler değiştirmediler oda şu tüketiciyi koruma derneklerinden birine yazdı.ertesi günü çoçuğu TEKNO SA nın halkla ilişkiler müdürü aradı ister ürünü değiştirin isterseniz paranızı iade edelim diye

Alıntıları Göster
    Hocam aldığın yere götür ama bence garanti dışı diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Administrato®

Hocam aldığın yere götür ama bence garanti dışı diyecekler

Alıntıları Göster
    bi forumda okumuştum ama eski bi yazıydı benzer bi sorun yüzünden adam götürmüş yenisi vermişler
  • quote:

bi forumda okumuştum ama eski bi yazıydı benzer bi sorun yüzünden adam götürmüş yenisi vermişler

Alıntıları Göster
    ya beğenmediğin ürünü zaten 7 gün içerisinde değiştirebiliyorsun.Sakın Alttan alma.Bastır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

ya beğenmediğin ürünü zaten 7 gün içerisinde değiştirebiliyorsun.Sakın Alttan alma.Bastır....

Alıntıları Göster
    bariz kullanıcı hatası. arkadaş, bu işleri uzman ellere brakman lazımdı. uzman ellerde işlemci yapışmış bile olsa pinleri yamultmazdı (mesela bana kaç defa öyle oldu ama pinleri yamultmadım). garanti kapsamına alacaklarını hiç ihtimal vermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmedin

bariz kullanıcı hatası. arkadaş, bu işleri uzman ellere brakman lazımdı. uzman ellerde işlemci yapışmış bile olsa pinleri yamultmazdı (mesela bana kaç defa öyle oldu ama pinleri yamultmadım). garanti kapsamına alacaklarını hiç ihtimal vermiyorum

Alıntıları Göster
    bencede garanti kapsamına almazlar
    hele vatan bilgisayarsa hayatta almazlar
    geçmiş olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuTDaCRaP

bencede garanti kapsamına almazlar
    hele vatan bilgisayarsa hayatta almazlar
    geçmiş olsun arkadaşım

Alıntıları Göster
    kesinlikle garanti kapsami dI$I. bi cok islemci zaten cikartirken yapisik cikar bunu goz onunde bulundurarak dikkatli olman lazimdi. bende oyle bi islemci mahvettim ondan beri titiz davraniyorum. ama evlat acisi gibi koymustu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

kesinlikle garanti kapsami dI$I. bi cok islemci zaten cikartirken yapisik cikar bunu goz onunde bulundurarak dikkatli olman lazimdi. bende oyle bi islemci mahvettim ondan beri titiz davraniyorum. ama evlat acisi gibi koymustu bana

Alıntıları Göster
    sen genede bi sansini dene ama garanti disi olmasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

sen genede bi sansini dene ama garanti disi olmasi lazim.

Alıntıları Göster
    bence biraz ısrar ederse değiştirirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

bence biraz ısrar ederse değiştirirler...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım eğer yandaki kolu indirdiysen işlemcinin yerinden oynaması mümkün değil, heralde tam oturmadı yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTRAnjoy

Arkadaşım eğer yandaki kolu indirdiysen işlemcinin yerinden oynaması mümkün değil, heralde tam oturmadı yerine.

Alıntıları Göster
    pin kırıldıysa garanti dışı diyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTRAnjoy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy

o pek farketmio sogutucuya yapisinca kilit filan yalan oluyo cekince yapisik geliyo

• arkadasım sen ıslemcını taktıktan sonra mandalı tam ındırmemıssın o yuzden fana yapışmıs ışlemcı kotu olmus buyuk ıhtımal garantıye almıcaklar ama sen bı dırenmeye calıs bakalım ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend_is_back

arkadasım sen ıslemcını taktıktan sonra mandalı tam ındırmemıssın o yuzden fana yapışmıs ışlemcı kotu olmus buyuk ıhtımal garantıye almıcaklar ama sen bı dırenmeye calıs bakalım ne olcak
    garanti dısı olması hakkında herkes gibi ben de hem fikirim ama kotumserlıge kapılmamak lazım.degiştirme talebinde bulun tabi dogal olarak degıstırmeyecekler.tuketicimasasına sıkayetter bulun bak o zaman noluyo daha once orneklerine sahıt olmustum.için rahat olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.