Şimdi Ara

CPU Pin'i Kırılması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozgunonder

bence eve goturdum baktım boyleydı de belki yerler.
    olmazsa sen direkt distrubutor firmaya git orada daha esnek davranıyorlar

götür deki kutudan çıkardım pinler yere döküldü tabi sert davrann sınırlen bağır bi kaç masaya ayağını vur tehdit et vermeleri lazım vermezlerle donanımhaber forumlarındakilerle gelir basarız de orayı

• quote:

Orjinalden alıntı: Slay

quote:

Orjinalden alıntı: ozgunonder

bence eve goturdum baktım boyleydı de belki yerler.
    olmazsa sen direkt distrubutor firmaya git orada daha esnek davranıyorlar

götür deki kutudan çıkardım pinler yere döküldü tabi sert davrann sınırlen bağır bi kaç masaya ayağını vur tehdit et vermeleri lazım vermezlerle donanımhaber forumlarındakilerle gelir basarız de orayı

donanım haberin 1 000 000 uyesi var onarın 10 ar arkadası olsa 10 000 000 kisi eder de onlara reklam yaparım sizi bırak işlemciyi bundan sonra cop satamazsınız de
    hayal gucunde sınır yoktur

• o islemci bacaklari kopmasada artik çalismaz bende ayni oldu bacaklar kirilmadi ama bidaha çalismadi benimki garantiye alindi çünkü görünen fiziki hasar yoktu insallah al1rlar garantiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

sen genede bi sansini dene ama garanti disi olmasi lazim.

geçmiş olsun...
    İşin zor vatan bilgisayar bu...
  • Garanti kapsamına girmez.Birde işlemci üzerinde fiziki bozulma var.
  • gecmıs olsun garantı kapsamına almazlar .
    ÖNEMLİ OLAN CAN SAGLIGI
  • sana bişi söyliyeyim, onlar bunu yani seni başından savmak için garanti dışı diyebilirler, ama bu aynı zamanda kullanıcı hatası, fakat 1 pinin kırılması çalışmamasını engellememesi lazım, bende kırdım ama çalışıyordu
  • yazılanlara bakmadan baslıka bakarım yazıyorum yazıcıoglu ıs hanında kadıkoyde ne ust katta teknık servıs var cpu ya cok guzel bacak cakıolar 30 tl masrafı var deneyıp verıo sana kalıtelı saglam haberı olsun tabı bu ıstanbuldaysan sana bır cozum baska bı yerdeysen bılemem artık... selametle...
  • git bir kuyumcuya altın kaynak atsın pine oldu bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

yazılanlara bakmadan baslıka bakarım yazıyorum yazıcıoglu ıs hanında kadıkoyde ne ust katta teknık servıs var cpu ya cok guzel bacak cakıolar 30 tl masrafı var deneyıp verıo sana kalıtelı saglam haberı olsun tabı bu ıstanbuldaysan sana bır cozum baska bı yerdeysen bılemem artık... selametle...

bilsem bundan önce yamultugum 2 islemcimi götürürdüm
    i$e yaramio die arkada$larin altina koyuodum $aka nietine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 31 Mart 2005, 13:27:51 >

• Arkadaşlar kullanıcılar tarafından oluşan fiziksel kusurlar garanti dışıdır.
  • kardes sesin cıkmıyo ne yaptın goturdunmu islemcini goturduysen ne dediler??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bramage

sonuç bizim CPU anahtarlık oldu

Bu konu yeri değil ama;
    yeni bir CPU aldım 3.2 ghz bios'dan %10 oranında o/c yaptım 3.52 ghz olarak çalışıyo şuan.Açışışta sıcaklık bios 55-60 civarında makinayı kasarsam Asus'un yardımcı programıyla bakıyorum 65 falan oluyo.Biraz yüksek ama bakıcaz çaresine
  • Geçmiş olsun Bence değiştirmemeleri normal. Bu tip kazalar kullanıcı hatası olarak değerlendiriliyor.Ama biraz uğraşırsan belki tekrar eski haline getirebilirsin
  • ardaslar bari bu olaydan bi ders cikaralim bişeler orenelim herkes banada oldu dio ama olmaması için naapmali 1 hafta sonra bende deişcem işlemciyi we mutlaka bırbıklıcam bole bişi yaparsam asla kendimi affetmm herlde ... naapmalı şimdi adam gibi termal macun sursek yapısır mı yoksa asıl macun surersek mi yapısır?
  • sen hapı yutmuşsun bu adamlar bunu değiştirmez biz bağırmaktan bıktık siz almaktan bıkmadınız ne haliniz varsa görün.
    Ayrıca sen sanırım cpu yu çıkardırken pinleri kırmışsın vatan olmasada başka firmada olsa bunu değiştirmez...
    çünkü aldığında pinler sağlam pc çalışmış işin zor kolay gelsin...
  • Bende zamanında vatan bilgisayar la problemler yaşamıştım. Ama sakın pes etme sonuna kadar dayat adamlara. Çok üzüldüm valla
  • Vatan dan ALdiysan Simsdiden Gecmis Olsun Seni BiLe KovarLar
  • arkadaşım haber ver son durumu anahtarlık oldu felan demişsin ama üzüldüm valla şansızlık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.