Şimdi Ara

Cpu Sıcaklığı Bozuk Driver lazım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben pc ye format attım yeni ama bi biostan pc healt menüye bakkıyım dedim bi baktım cpu sıcaklığı 79 derece ama hiç hareket etmiyor yeniden başlattım bidaha baktım şimdide - 59 dedi pc yi açtım bilgisayara sağ tık yönet bi baktım intel(r) management engine interface driver bozuk kırmızı şekilde araştırdım ki bu driver cpu sıcaklığını ölçüyormuş ne kadar aradıysam bulamadın driver pack solution 14.7 de de güncellemeye çalıştım fakat olmadı şimdi bişey olacak diye korkuyırum kladır dicem sürücü yazılımını pcyi bidaha açamam diye korkuyom beyler yardım
     Cpu Sıcaklığı Bozuk Driver lazım Yardım Cpu Sıcaklığı Bozuk Driver lazım Yardım

• Linkteki hwmonitor adlı programı indirin. boşta ve yükte olmak üzere iki farklı durum için ekran görüntüsü alıp gönderin. Aygıt yöneticisinden problemli donanım üzerine gelip özelliklerini açın hata kodunua ait yakışıklı bir resmi çekip yollayın düşünelim, değerlendirelim.
  • Buyur dostum sana çözüm:

o ünlem işaretli yere gel. sağ tık özellikler

ayrıntılar kısmına gel

Özellik kısmını donanım kimlikleri yap.

en üstteki karmaşık yazıları kopyala.

buradaki linke git

aygıt kimliğini girin kısmına yapıştır.

sonra aşağıya gelir eğer gelmezse; (genelde gelir.)

Örneğin:

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1002&DEV_AA01&SUBSYS_00AA0100&REV_1002

şeklinde ise ve gelmedi ise. sağdan & işaretine kadar olan kısmı sil tekrar arat. olmazsa yine sağ taraftan & işaretinin olduğu yere kadar sil tekrar arat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.