Bildirim
CPU Sıcaklık sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
calışırken kapanma veya donma oluyor mu olmuyorsa bi bios update yap bu değerler ile gerçekte olan sıcaklık aynı olmayabilir.birde işlemcin ile fanın arasındaki termal macuna dikkat et.gerkiyorsa yenile. -
at çöpe gitsin p4 le uğraşma bence.çalışmasında sıkıntı yoksa kullan öyle eskş cpu ısınsın önemli değil -
Eğer bilgisayarınız eskiyse cpu üzerindeki silikon'un azalmasından dolayı ısınıyodur veya arkaplan'da çok fazla uygulama çalışıyodur...
ÇÖZÜM:Bilgisayarınızda arkaplan uygulamalarından pasif yapabileceklerinizi pasif yapmak veya işlemcinizin tipi FCPGA ise bir bilgisayarcıya gidip anakartınızla uyumlu bir işlemci almak... -
donma gibi bir sorun yok ben sadece cpu için endişeleniyorum yanma olmasın diye -
o işlemciler zaten 70 derecelerde çalışıyor bnm gördüklerim kadarıyla ama bi termal macun ile bios update yap bakalım donma felan yoksa normal çalışıyordur zaten gördüğümüz değerler gerçek değerler olmayabilir. -
Bana lazım olan sey underclock cpu hızım 3.00 ghz bunu düşürecem underclockla -
quote:
Orijinalden alıntı: MrLones
Bana lazım olan sey underclock cpu hızım 3.00 ghz bunu düşürecem underclockla
hocam 53 derece o işlemci için normal bir sıcaklık speedfanda alev görüp underclock demeyin
eğer düşürmek istiyorsanız fanı temizleyin sökün termal macunu değiştirin 45 lere kadar düşecektir
Not: P4 le uğraşma at gitsin bence -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
hocam 53 derece o işlemci için normal bir sıcaklık speedfanda alev görüp underclock demeyin
eğer düşürmek istiyorsanız fanı temizleyin sökün termal macunu değiştirin 45 lere kadar düşecektir
Not: P4 le uğraşma at gitsin bence
bak haklısın ama üstte yazdığımı okumadın galiba :D en düşük derece o 55 yani. sistem boştayken oyuna bi giriyorum cpu sıcaklığı oluyor 107 C' lere çıkmış. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Not: P4 le uğraşma at gitsin bence
bak haklısın ama üstte yazdığımı okumadın galiba :D en düşük derece o 55 yani. sistem boştayken oyuna bi giriyorum cpu sıcaklığı oluyor 107 C' lere çıkmış.
fanı temizleyin
fanı sökün termal macunu kazıyın yenisini sürün(kaliteli berşey sürün yoksa yine aynı olur :D)
-
up up up..... -
laptopmu masaüstümü -
masaüstü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X