Şimdi Ara

Cpu Sogutucu tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar intelin fanı gürültüsüyle beni çileden çıratmaya başladı bir saogutcu almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
    şimdiden teşekkürler.(3ghz prescott cpu um var)

• slk 900 u al bence.yanına da 2500 devir iyi bi fan alman senin işini halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

slk 900 u al bence.yanına da 2500 devir iyi bi fan alman senin işini halleder.
    Zalman 7000A-Cu da cok iyi is goruyor. Ama biraz daha uygun fiyata ayni performans istiyosan Fireball Ultimate Computer Systems web sitesinden Titan fanlara goz atabilirsin. cok iyi performans sagliyolar.. ve sessizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Zalman 7000A-Cu da cok iyi is goruyor. Ama biraz daha uygun fiyata ayni performans istiyosan Fireball Ultimate Computer Systems web sitesinden Titan fanlara goz atabilirsin. cok iyi performans sagliyolar.. ve sessizler

Alıntıları Göster
    Zalman 7000A board uyumundan felan bahsediyorlar anlamadım ben bundan birşey bileniniz varmı hepsi aynı s478 nesine uyacak cozemedim
    bu arada teşekkür ederim tavsiyeler için

• quote:

Orijinalden alıntı: dyingwish

Zalman 7000A board uyumundan felan bahsediyorlar anlamadım ben bundan birşey bileniniz varmı hepsi aynı s478 nesine uyacak cozemedim
    bu arada teşekkür ederim tavsiyeler için

Alıntıları Göster
    Socket 478lere tam uyumluluk gosteriyo sayilir.. bitek yuksek Northbridge heatsinkleri ile sorun cikartiyormus. anakartin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Socket 478lere tam uyumluluk gosteriyo sayilir.. bitek yuksek Northbridge heatsinkleri ile sorun cikartiyormus. anakartin ne?

Alıntıları Göster
    gigabyte 8knxp
  • quote:

gigabyte 8knxp

Alıntıları Göster
    sp-94 düşünürmüsün? prescottlar ısınıyor biliyorsun. o yüzden üzerine bir de ses sorun değilse tornado veya delta fan alabilirsin.ancak ses önemli ama aynı zaman da bench de önemli diyorsan fan mate ile deviri düşük delta ile güzel bişeyler olur. slk900u da güzel.
  • quote:

gigabyte 8knxp

Alıntıları Göster
    msi-neo2 e uyuyomus ozaman bendeki anakarta da uyar northbridge sogutucuların boyutu aynı
  • quote:

msi-neo2 e uyuyomus ozaman bendeki anakarta da uyar northbridge sogutucuların boyutu aynı

Alıntıları Göster
    su anda herşeyi düşünüyorum ama ben OC le uraşmıyorum tek istediim sessiz ve güzel bir cpu cooler
  • quote:

su anda herşeyi düşünüyorum ama ben OC le uraşmıyorum tek istediim sessiz ve güzel bir cpu cooler

Alıntıları Göster
    Thermalright SP94 +92 mm 2500-3000 devirlik kaliteli fanlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanDostum

Thermalright SP94 +92 mm 2500-3000 devirlik kaliteli fanlardan biri

Alıntıları Göster
    coolermaster hyper 6 alsana... benimde ihtiyacım var ama hypersix benim epox rda olurmu?yada zalman 7000a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

coolermaster hyper 6 alsana... benimde ihtiyacım var ama hypersix benim epox rda olurmu?yada zalman 7000a?

Alıntıları Göster
    CanDostum + 1. Yani sessizlik + hızaşımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keops

CanDostum + 1. Yani sessizlik + hızaşımı.

Alıntıları Göster
    ben fotoğraftaki soğutucuyu aldım. test sonuçlarını yayınlarım. sonuçların sana yardımcı olacağını düşünüyorum

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS-7000A-CU

• quote:

Orijinalden alıntı: kmp16

ben fotoğraftaki soğutucuyu aldım. test sonuçlarını yayınlarım. sonuçların sana yardımcı olacağını düşünüyorum

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CNPS-7000A-CU

Alıntıları Göster
    yaw bu alet bana çok itici geliyo.Sanki işe yaramazmış gibi bi düşünce war bende.Ama görecez sonuçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

yaw bu alet bana çok itici geliyo.Sanki işe yaramazmış gibi bi düşünce war bende.Ama görecez sonuçları.

Alıntıları Göster
    bu zalman 7000a-cu nun gigabyte 8knxpye uyarmı acaba yaw benim dorda dps denilen bi olay var kart var bitane hemen cpunun yanında onun yuzunden sıgmamazlık felan yaparmı BİLEN VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN de aliim su sogutucuyu
  • quote:

bu zalman 7000a-cu nun gigabyte 8knxpye uyarmı acaba yaw benim dorda dps denilen bi olay var kart var bitane hemen cpunun yanında onun yuzunden sıgmamazlık felan yaparmı BİLEN VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN de aliim su sogutucuyu

Alıntıları Göster
    fanmate denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tequila

fanmate denedin mi?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu zalmanı nerden bulabilirim bide foxconn boarduna uyar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kLAs

arkadaşlar bu zalmanı nerden bulabilirim bide foxconn boarduna uyar mı

Alıntıları Göster
    uyarda bulman zor biraz gezmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtopbasi

uyarda bulman zor biraz gezmen lazım.

Alıntıları Göster
    ankara da olduğunu bildiğiniz bir yer yokmu ki yaw???
  • arkadaşım hala ilgileniyorsan şu linke bir gözat bakalım sana yardımcı olabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_938449/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.