Şimdi Ara

Cpu ve Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci E6600 2.4 modeli. şimdi max multiplier 9x oluyor, ve fsb 200 dü, 1800 mhz olarak çalışıyodu [ ki bios ayarları yapıldı denmişti] bende 266 yaptım 2.4 mhz oldu. fakat şimdi cpu-z programından bakınca iyice aklım karıştı core speed 1600mhz multiplier ise 6x olarak görünüyor bus speed aynı 266. anakartım gigabyte 965p-DQ6 ayrıca 2. soruya geçmek istiyorum

kingston hyperx 6400 ynai 800mhz lik modelini aldım fakat cpu z frequency i 333mhz gösteriyor. acaba dedim yanlış mı taktılar ama kasayı açıp baktıgımda model numarası 800mhzlik modellerden. şimdiden teşekkürler

• cpu z raminin sahip olduğu hızı değil o anki raminin çalıştığı hızı gösterir. yani bios ayarların yanlış olduğu için hem işlemci hızın hemde ram hızın daha düşük gözüküyor.. en azından biosunu sıfırlamayı denersen anakart bütün değerleri tekrardan otomatik olarak algılayacaktır.. ve optimum değerlerde çalıştıracaktır...
  • adamım bıosu guncelle ve ayarları otomatik yap
  • Bıos u default a düşürelim sonra
    Denetim masasında, güç seçenekleri- güç- her zaman açık olarak ayarla
    2- Diğewr bir ram in söz konuu ise ondan dolayın en düşük mhz değerinde çalışmış olabilir ram
    siz en iyisi BIOS u default yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.