Şimdi Ara

CPU VOLTAGE YOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SELAMLAR İŞLEMCİM C2DUO E4400 @2GHZ ANAKART MODELİ CASPER BİLGİSAYAR OLDUGUNDAN OKUNMUYOR FAKAT ÜSTÜNDE N1996 YAZIYOR ANAKARTIN BİOS ' A GİRDİĞİMDE VCORE CPU VOLTAGE TARZI HİÇBİRŞEY BULAMIYORUM NB VOLTAGE VE MEMORY VOLTAGE VAR FAKAT CPU İLE İLGİLİ BİR VOLTAJ YOK SADECE HEALT MONİTÖRDE 1.336 KÜSÜR BİR VOLTAJ YAZIYOR ODA DEĞİŞTİRİLMİYOR SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI...

BİR YERDE OKUDUM CPU NUN İNTEL SPEED STEP VE C1E ÖZELLİĞİNİ DİSABLE ET YAZIYORDU YAPTIM FAKAT GENE CPU VOLTAGE YOK ORTADA
    OLMADIGINDAN CLOCK TA YAPAMIYORUM LUTFEN YARDIM EDİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

• Marka bilgisayar ile ne zamandır hız aşırtma yapılıyor ki?
  • neden yapılmasın ki ? su an voltaj el verdiğiince çekirdek başına 2.15 ghz e cıkabildim ztn ama ilerisi için voltaj arttırmam gerekiyor ve bulamıyorum bu sekmeyi ?
  • anakarttan bu olay kapalı derseniz ve eminseniz bundan ben ucuz yollu bi 775 anakart alırım ancak emin olamıyorum var gibi geliyor clock kapatcak olan 150 mhz clock yapmamada izin vermezdi sonucta
  • YOKMUDUR BANA CLOCK KONUSUNDA EL ATICAK KİMSE ?????????????????????????????????????????????
  • upppppp
  • everest programı ile anakartının marka ve modelini bul.onuda araştır ve manuel kitapçığını indir.orada yazar bios özelliklerinde voltaj olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    2 ay önce açıldı
    Ram Voltage ını göremiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar msi p4m900 müş anakart modeli hala bulamadım manual i okumama ragmen olmadı cıkmıyor yardımcı olunuz ?
  • arkadaslar msi p4m900 müş anakart modeli hala bulamadım manual i okumama ragmen olmadı cıkmıyor yardımcı olunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.