Şimdi Ara

Cpu yüksekliği, ağırlaşma,güncelleştirme(Biraz acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba satellite C660d-14l 1.6 işlemci amd/ 512 harici ekran kartı/ 4gb ddr3 ram win7 5-6 aylık garanti kapsamında bir yakınıma önerip bir arkadaşımızdan aldık. Pc göndermeden virüslüydü f8 recovery yaptım sabit diskten. Önceleri sadece flaş oyunlarda dikkatimi çekti arada sırada olan ağırlaşma sorununu güncelleştirmelerine verdim. Bir süre geçti hala var bazen daha hızlı bazen daha ağır. Cpu yüksek görünüyor bazen hiç işlem yapılmasa dahi 25-45leri görebiliyor.
    Güncelleştirmeleri siteden yapmaya çalıştım ama zaten kendi de yapıyordu. Güncelleştirmelerin son sürüm olmaması ya da sorunlu olmasının sonuçları olabilir mi?
    En geç bir iki gün içinde PC'yi yollayacağım sorunlu yollamak istemiyorum . Bilen birileri yanıtlarsa çok makbule geçecek.
    Edit: pcden manuel tek tek baktığımda güncelleştirmeler son sürüm görünüyor ancak everest vs bir kaç programda daha öyle görünmüyor. Bu da sorun yaratır mı yoksa win sorun algılamıyorsa doğru mudur güncelleştirmeler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirmas -- 17 Şubat 2012; 20:06:44 >

• Arkadaşlar yarına pc gidecek yollamadan halletmek istiyorum performansı normali bu olmasa gerek. Bu site PC konusunda üye olduğum, yanıtsız kalmadğım tek site ama eskisi kadar dönen olmuyor ya da yanlış çok bilindik bir şey mi sordum? Affınıza sığınarak soruyorum. Bu sorunu bilip çözebilecek kişiler var burada çünkü biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.