Şimdi Ara

Cpunun Ram oranını artırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar 4690k işlemciye sahibim, gaming z97m anakart modelim şuan ekran kartım yok cpunun ekran kartını kullanmaktayım 16 gb ram var corsair pro marka 1600lük ramlardır cpum 100 mb ram kullanıyor ben 2gb ram ayırmak istiyorum cpuya nasıl yapabilirim?. Biostan girdiğimdede cpu base clock 100.00 gösteriyor değiştirmeyi denedim değiştirtmiyor nerden nasıl yapılır pekte fikrim yok araştırdım bulamadım.

Cpunun Ram oranını artırmak

• Yokmudur bilen arkadaşlar?
  • Grafik işlemcisi için soruyorsanız biostan ayıracağınız miktarı seçebiliyorsunuz. 2 gb seçemeyebilirsiniz. Biosta ayarı vardır.
  • 100 gördüğün değerin ramle alakası yok. Ondaki ekran kartına 10gb ram de ayırsan yine bir işe yaramaz çünkü kartın kendisi bir işe yaramıyor.
  • biosta ayarı vardı onu minimum 64m olmak üzere 128 256 512 1024m diye gider.
  • Kart masaüstü iÅŸlemlerde güç harcamamak için hızını düşük tutar.oyun vb uygulamalarda yüksektir.sıkıntı yok yani .
  • Siz Bence Hic Ugrasmayin Alin Bir Ekran Karti Rahatlayin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

GSkill fN Arkadaşım dalga mı geçiyorsun

Dalgalık bir konu görebiliyonmu?

quote:

hknkck Grafik işlemcisi için soruyorsanız biostan ayıracağınız miktarı seçebiliyorsunuz. 2 gb seçemeyebilirsiniz. Biosta ayarı vardır.

evet 518mbye kadar diyor anlamadım tşk bilgilendirmen için.

quote:

Lentus Troll

sizin gibi kafa yapısı olanları anlamıyorum ama saygısızlığın luzumu yok şikayet edildiniz.

quote:

Turuncu Sakal 100 gördüğün değerin ramle alakası yok. Ondaki ekran kartına 10gb ram de ayırsan yine bir işe yaramaz çünkü kartın kendisi bir işe yaramıyor.

Evet sonradan farkettim tşk ederim yukardaki bazı şahıslara örnek oldunuz.

quote:

fuko08 iosta ayarı vardı onu minimum 64m olmak üzere 128 256 512 1024m diye gider.

dediğiniz gibi 2gb seçeneği yok sagolasın.

quote:

as811 Kart masaüstü işlemlerde güç harcamamak için hızını düşük tutar.oyun vb uygulamalarda yüksektir.sıkıntı yok yani .

hım otomatik ayarlar mı diyosunuz.

quote:

Sertan-57 Siz Bence Hic Ugrasmayin Alin Bir Ekran Karti Rahatlayin.

O yüzden soruyorum dimi kardeş? :) heralde alsam buna gerek kalmazdı genede sagol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 1 Ocak 2016; 8:00:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.