Şimdi Ara

crackli program kullanımından ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İsmini vermek istemediğim bir 3D tasarım uygulamasını crackli kullanıyordum(öğrenci sürümü ücreti yüksek çünkü alacak durumum yok) ve staj yaptığım yere kendi kişisel laptopumu götürdüm. adamlar lisanslı kullanıyorlarmış programı normalde ben de normal açtım kullandım 3-4 gün crackli programı ve ofisin internetine bağlandım. şans eseri adamlarla konuşurken bu lisans muhabbeti denk geldi ve daha öncesinde çok fazla ceza yediklerini söylediler.şimdiye kadar çoktan davayı açmışlardır ofis internetinde 5 dk kullanman bile yeterli bunun için dediler. ne yapmam gerekiyor şu an? 3-4 gün program kullanımında direkt ofise gelirler mi? nasıl bir tavır almalıyım başına gelen varsa aydınlatırsa sevinirim çok stresteyim 15.000 euro gibi bir cezadan bahsediyorlar çünkü

• Bu konuların uzmanı değilim öncelikle onu belirteyim. Normalde böyle bir şeyin cezası tabiki var ama söylenme şekli biraz abartı gibi geldi bana, bu kadar kolay anlaşılıp ceza yazılabileceğini sanmıyorum. Ancak anlamadığım böyle bir program kullanman gerekiyorsa hem bilgisayarı hem programı kendilerinin sağlaması gerekir, eğer böyle bir durum varsa zaten kendi bilgisayarını da ağa bağlandırmazlardı. Seninle biraz eğlenmek için söylemiş olabilirler.
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    öğrenci sürümü kullandığımı düşünmüşler rahat kullandığımı görünce ondan uyarmamışlar
  • mylesk M kullanıcısına yanıt
    Profesyonel bir yerde öğrenci sürümü de kullandırılmamalı zaten, hatta bu kadar kolay anlaşılıyorsa ofis ağına da bilmedikleri cihazı bağlatmamaları lazım. Şahsi düşüncem ya makara yaptılar ya da harbiden iş bilmiyorlar. Özellikle böyle bir risk varsa net bilgilendirme yapıp önlem almaları gerekir.
  • En fazla banlanma olabilir diye düşünüyorum. TC niz yok , herhangi bir bilgi yok kim kesecek cezayı? Mac adresindende bulurlarmı derseniz siber suç yokki ortada ancak karşı taraf şikayetçi olur falan öyle yani. Ben birşey olacağını pek düşünmüyorum.
  • ceza filan gelmez rahat ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.