Şimdi Ara

craft+pet+skill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istedim türk oyuncularla..

arkadaslar heroonline oyununda craft silahlar veya armorlar yapmak için kitap+material filan toplayıp sansınızı black simithde bosa denemeyin.inanın istediğiniz silahı veya armoru piyasada cok aşağı fiyata bulursunuz.bu oyunda pazarda cok dengesizlikler var.bir cast iron yapmak için 600-700 k harcamak gerekirken piyasadan direk 400- 500k ya alabilirsiniz.oyunda silah v.b malzemeleri yapmak icin harcadığım paralara acıyorum şimdi.(tabi bunu anca oyunda ilerleyince anlıyorsunuz)ben butun dropları(kitap-yağ-vb. malzemeleri) direk satıyorum.bu sekilde bayağı bi para yapıyosunuz.ayrıca unutmadan 1000 kill+ olmadan iyi silahlara artı basmayın.sansınız duşuk olur.2 deneme yaptım toxic spear için 30 m gitti.adamın tekinden +1 ni 20 m dan aldım.

2. husus ise pet sistemi.bu oyunda petlerin ne işe yaradığını hala anlayamadım. :))(bilen varsa lutfen yazsın) petler sizi değil siz petleri kasıyosunuz.onlar için harcadığınız potlara dolayısıyla parala yazık.birde oyun sırasında kendinizemi pot basacaksınız pete mi bi bakmıssınız pete pot basacam diye kendinizi unutmussunuz.(slotta kapladığı yerde cabası.

3. ve en onemlisi skill puanlarınız sadece tek bir silaha verin.acaba diğer silahın skilli nasılki deyip bosa bosa iki kitap acmayın.puanlarınıza yazık.
    herkese iyi oyunlar.

• Petler konusundaki düşüncene harfiyen katılıyorum.
  • huha petler çok işe yarar mesela full str char kasıyosun at üstünden inde göreyimsonra petlerden birini mesela great tiger 100 lwl yapınca moblara alan la vuruyomuş ki buda demektirki peti kasıyosun o kdr ama sonra geri ödemesini yapıyo gibi bişey
  • kardes sen pet ustunde 1 moob keserken ben 10 tane kesiyorum.asıl demek istedim bu zaten.tigerı lvl 100 yaparsan sende olayı asmıs olursun zaten .(ha param cok 300m alırım o beni kasar dersen iş değişir.)
  • 100 lwl kasabilirsin ayrıca ben dikkat edersen STR charlar için dedim çünkü full str olunca pwp charı oluyor ve düz vurarsın sadece def inde pek iyi olmuyor moblara karşı ama pwp de ortalığı dağıtırsın pwp için en iyi char full str+asassin chardır kasmak içinse en iyi char full int+warrior chardır

sadece bu yüzden adamlar full int+warrior yapıyorlar lwl i artınca baya bi ii de kaSINCA 59$ gibi bir ücret ödeyip stat vede joblarını sıfırlıyorlar vede charlarını pure str+assassin e çeviriyolrlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 10 Mayıs 2007; 14:58:42 >
  • gerçekten çok acayip bişey bu pet olayı

mesela ata bindik diyelim full str veriyoruz ve def az oluyor ayrıyetten skill vuramıyoruz çok sıkıcı oluyor

bide ben bu karakterleri hala çözemedim

elegant mystic aldım ve rod kullanıyorum çok dex ortalama str ve skill için gerekicek kadar int verdim

assasin oldum

normalde çoğu oyunda olduğu gibi dex yüklenmem gerek ama dex verince vuruşum falan değişmiyor

şunu bi açıklayabilir misiniz
    elagant mytic + rod + assasin oldum ama statlarımı mantıklı bi şekilde dağıtamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.