Şimdi Ara

CRC'DEN BMX ALMAK GÜVENLİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar belirtmiş olduğum gibi chainreactioncycles sitesinden aşağıda linkini bıraktığım bmx i almak istiyorum ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.Yani ya gelmez ise falan.Neyse bide bu bmx kargo parası gümrük vergisi falan derken ne kadar fiyat tutar yada bu siteden bmx almak mantıklı olurmu? şimdiden teşekkürler.

BMX'İN LİNKİ:
    www.chainreactioncycles.com
    Blank Ammo BMX Bike 2019 | Chain Reaction Cycles
    https://www.chainreactioncycles.com/tr/en/blank-ammo-bmx-bike-2019/rp-prod172245

yaşım:15 ve 1.76 boyundayım yani bu bana uyar dimi eğer alırsam korkuyorum biraz :D

• up
  • up
  • up
  • Aklıma bir şey daha yattı eğer crc ye güvene biliyorsam bmx yerine ordan bir dj kadrosu alır sonra param biriktikçe diğer parçaları alırım (kadro dışındaki diğer parçaları 2.el yada büyük indirimlerle almaya çalışırım) nasıl fikir ?
  • öncelikle merhaba güzel kardeşim crcden bmx almak kesinlikle n11 veya hepsıburada vb. gibi sitelerden daha güvenlidir gözün kapalı alabılırsın. 0 dirtjump kadrosuna 2.el parca toplamak pek mantıklı değil ve çok ugrasırsın daha yaşın küçük dirtjumpa gücün yetmeyebılır ılk once bmx al sonrada para bırıktırıp dırtjump toplarsın yanı bmxde alışır dırtjumpa geçersin bu arada crcde %18 gümrük vergisi var haberin olsun yanı o bisiklet 1.5k gibi bir fiyata denk gelıyor.
  • cevabın için teşekkür ederim peki o linkini attığım bmx nasıl yani çocuk bmx i falan çıkmaz değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.