Şimdi Ara

CREACTİVE MEGAWORKS THX 550'Sİ OLANLAR HANGİ SES KARTINI KULLANIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DEDİĞİM GİBİ CREACTİVE MEGAWORKS THX 550 ALDIM, NASİB OLURSA BU GÜN GELECEK. ACABA BU SİSTEME SAHİP OLANLAR HANGİ SES KARTINI KULLANIYOR VE MEMNUNLARMI? BİLGİLERİNİZİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.

TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELGEÇ -- 21 Eylül 2006; 13:27:07 >

• dostum hayırlı olsun bende dün aldım ama daha kutusundan çıkartmadım sen tecrübelerini anlatırsan sevinirim birde ben anakattın üstündeki ses kartını kullanacağım başka bir ses kartına gerek olduğunu sanmıyorum sen ne yaptın beklentilerini karşıladı mı artı ve eksiler bekliyorum
  • BENDE VARKEN BEN AUDIGY 2 ZS KULLANIRDIM MÜKEMMEL BİR SES ALABİLİRSİN
  • özerözkana kaıtlıyorum audigy 2 zs ile beraber kullanıyorum.. başka hiç bi ses sisteminde gözüm yok.. ses kalitesi mükemmel... sesler megaworksüm işçiliği ile çok gerçekçi oyunlarda filmlerde.. mp3 te de süperr şahane.. herşey böyle çok iyi çok güzel.. mutluyuzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Ekim 2006; 20:45:02 >
  • selam

bende crative SB live! 5.1 ile kullanıyorum

müzik dinlerken, belki daha kaliteli bir ses kartı ile, CMSS açtığımda arkalardan gelen boğuk ses azalır diye düşünüyorum
    onun dışında herhangi bir soruna rastlamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.