slm arkadaşlar,creative marka 4 1 ses sistemim var 5-6 sene olmuştur alalı, şimdilere kadar iyi güzel kullanıyorduk fakat bu aralar ses sistemin açtığımızda basstan yükses seste burrrrrrrrrrr diye ses geliyor, uyduları çıkarıyorum tv bağlantısını kesiyorum banamısın demiyor, bi kaç gün sonra açıyorum problem yok sizce bu sistemin sorunu nedir ne yapılabilir
ekicimertim bende de creative 4+1 var.ses kalitesinden de çok memnunum.senin sorunu bilmiyorum da uydu alıcısına nasıl bağladın merak ettimde nasıl bi bağlantı yaptın.bende uyduya bağlamak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: esesemre
ekicimertim bende de creative 4+1 var.ses kalitesinden de çok memnunum.senin sorunu bilmiyorum da uydu alıcısına nasıl bağladın merak ettimde nasıl bi bağlantı yaptın.bende uyduya bağlamak istiyorum.
eğer tvnizin kulaklık çıkışı varsa oraya takabilirsiniz. Ben o şekil kullanıyorum.
Tşk albati.benim tv de kulaklık çıkışı yok.bugün out çıkışı yapan scart aldım.stereo ya çevirende kabloyla bağlayabildim.gayet güzel ses veriyor.
tv nin kulaklık çıkışı ile kullanıyorum bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme