Şimdi Ara

creative 4+1 ilgili sorun war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze selam bende creative 4+1 war onun geçenlerde ses kontrol ve açma kapama yeri olan volume kontrol yeri kırıldı ve şuan arıyorum piyasada bulamıorum arkadaşlar o parça bozulduğu an ses sistemini direk çöpe atmamız gerekio eğer ilgilenen olursa çok sevinirim .

• servise yolla belki parçasını bulabilirler
  • servise yollasam bile garantisi olmadığı için bakmazlar burdaki butun bilgisayarcıları gezdim kimse bulamıyo bu creative bakan multimedyaymış orasıyla görüşücem bakalımorası son çare ama bunların bu kdr önemli parçalarının bulunmaması çok saçma
  • Garantisi bitmiş ise para karşılığında yaptırırsın Yani illa tamir ettirmek istiyorsan. Önce bir fiyat al kaça patlarmış sana bu işlem baktın ki çok pahalıya geliyor o zaman yeni sistem al daha iyi
  • ben düşündüm servise yollamayı ama o parça bana komple lazım yani servisin yapabileceği bişi yok o parça gelcek tek takılıcak kabine ama parça tek olarak bununamıyomuş servise göndermemin bi anlamı yok yani zaten bulunmazsa mecbur ona bişi yapılıcak zaten bunları açıp kaparken o ses ayarıyla fazla oynansımı potansiyometresi bozuluyo içerden wede değişmio böle bişi oldumuda parçayı yeniden atmak zorunda kalıyosun !
  • TÜRKÇEMİZİ GÜZEL KONUŞALIM
  • benim 4+1in de kumandasinda sorun var, forumda yagsiz kontak spreyi ile sorununu cozersin dediler. fakat alirken hic dusunmemistim ileride bu kumanda bozulur mu diye.. keske uzaktan kumandali birsey alsaymisim.. bozulsa cope atmaktan baska birsey yok sanirim. benimkinin de garantisi bitti.. bu kumanda gibi birsey satilmiyor mu ki.. veya sonradan yapilamaz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerine bişeyler yapılabilir kablosu kopmadıktan sonra devrenin aynısı yapılarak yeniden bir kumanda yapılabilir
  • sen yaptirdin mi veya sorununu hallettin mi?
  • ben devreyi söktüm içindeki potansiyometreyi kırarak şuan elimde sadece devresi kaldı ona yeniden potansiyometre taktım ve oldu kullanılıyor.
  • ben bugun tv tamircisine goturdum. alttaki uc yildiz vidayi soktu bisey surdu icine. o acma kapa dugmesi cikmiyor mu ya? adam olmazsa potansiyometre midir nedir onu degistiririz dedi. simdi gene var. bi sure boyle kullanmaya calisicam.. biktim lanet olasi seyden yaa.. keske almasaydim.. sirf bu kumanda yuzunden tiksindim..
  • zaten onun açmaya çalıştınmı kırılıo potansiyometre sökülmü ya kısaca o kumanda bozuldumu at başka çare yok ben kırdım anca devreyi sağlam çıkardım !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.