Şimdi Ara

creative 5.1 sabit disk in sesini alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative 5.1 ses sistemi ve MSI anakartın on board 5.1 ses kartını kullanıyorum. Sorun sabit diske biraz fazla yüklenince çok yoğun çalıştığı anlarda kolonlardan cızırtı geliyor! Özellikle sabit diskin ışığı yandığında sesi yükseğe ayarladığımda oluor! Düşük ses te bu cızırtı duyulmuyor ama yükselince kulağı tırmalayan bir sese dönüşüyor! nedeni nedir nasıl çözümleyebilirim ?

• sesi artırınca sanki sabit diskin hoperlörü gibi oluyor değil mi ?
    bende de aynı şey oluyor...
    bende creative audigy value ses kartı var... onun içindeki yazılımdan CMSS3D ayarını kapatınca sorun çözülüyor...
    Sen de ses kartı ayarlarından birşeylere bakmalısın...
  • ben nasıl bulacam ki o ayarı msi realtek HD Audio output diy eprogram var herşeyi kurcalıyorum ama o sinir bozucu ses volum ü yükseltince yine var
  • Cizirti sesi varken ses kontrollerini ac. Ayarlar,ozellikler bolumunden tum ses kontrolleri sec,daha sonra ses kontrollerini tek tek sessize al. Microfon veya Line in girisi yapiyor olabilir.Teker teker dene.
  • ewet ön panelde mik girişleri vardı.. kasa olarak asus kullanıyorum ön panel jack saptamasını engelleyin yazan yerde işareti kaldırdım. ses büyük oranda azaldı. şimdi çok yüksek seste az bi çınlama geliyor bazen geçmiştekine göre buna da şükür demekten başka birşey kalmadı.. teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.