Şimdi Ara

Creative 5+1 ses sistemini çalistiramiyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar, pc de win 7 kurulu. Creative 5+1 ses sistemi almistim, hoparlörlerden 2 tanesinden ses alamiyorum.

Fiziksel bir sorun yok. hersey dogru takilmis durumda. Denetim masasindan, hoparlörü yapilandir kismindan test ettigimde, tüm hoparlörlere ses geliyor, sorun yok.

ama herhangi bir playerden müzik dinlerken, film izlerken vs hiçbir sekilde o 2 hoparlörde ses yok. Bu neden olabilir?

Tesekkürler..

• stereo ses dinlediginiz icin arkalardan ses gelmiyor.. hatta ondeki hoparlordende ses gelmemesi lazim. sadece sag ve sol ses veriyordur. programlarda ayari olmasi lazim 5+1 de olsa stereo cal gibilerinden.
  • hocam jetaudio kurup deneyin birde ses kartınız marka model nedir realtekmi bende 5+1 var jetaudio ile tüm hoperlörden ses alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

hocam jetaudio kurup deneyin birde ses kartınız marka model nedir realtekmi bende 5+1 var jetaudio ile tüm hoperlörden ses alıyorum

Çok tesekkür ederim.. :) Jetaudio programini kurup denedim, simdi çalisiyor.

Ama benim anlamadigim su, medya playerde neden çalismiyordu? Kaldi ki sadece medya playerde degil, kullandigim bazi ses kayit programlarinda, gom playerde vs yine 2 hoparlör çalismiyordu.

Suan jetaudio ile sorunsuz çalisiyor, ama medya playerde yine ses yok.. bunu gidermenin bir yolu yok mudur? :)
  • hocam bende media playerden ses gelmiyor birde oyver derseniz yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.