Şimdi Ara

Creative 5200 vs Logitech X-530

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisinden birisini almayi düsünüyorum.forumlardan arastirabildigim kadariyla kullananlar Creative den ,orta ses seviyesinde memnunlar. Yuksek ses seviyelerinde pek hosnut degiller. bende ayni sekilde yuksek ses seviylerinde muzik dinlemiyorum/dinleyemiyorum.tiz seslerden daha fazla haz aliyorum diyebilirim.fakat kardesimin creative 2+1 inden hic hoslanmadim.logitecin x-530 u icinde memnun olundugunu gordum. fakat tiz seslerde biraz başarısız olduğu soyleniyo.
    sormak istediklerim:
    hoparlorleri dagittimiz zaman logitech in ses kontrolunun on sag hoparlor de olmasi zorluk cikarmio mu. bi de kablo uzunlukları nasıl logitechin, duvara monte etmek istiyorum, yeterince uzun kablolarla geliyo mu.
    creative, okudugum kadariyla fazla fazla kablo ile birlikte geliyomus.
    ve bas-tiz ses kaliteleri.

ikisi arasinda secim yapmama yardimci olacak arkadaslara simdidden tesekkur ederim.

• logitech orta ses seviyesine kadar iyi. fakat orta ses seviyesini geçtikten sonra bambaşka bir speaker oluyo. şekil itibariyle güzel fakat ses kablosu yeteri kadar uzun olmayabilir. bilgine.
  • Ben logitech`in x230 2+1 hoparlörünü kullanıyorum... Yazında belirttiğin itibariyle ben de bu fiyat klasmanında diğer markaların hoparlörlerini x230`a göre yetersiz buldum.. Hatta bunun hakkında bir yazıda(inceleme) yazdım... Uzun uzun burada anlatmak istemediğimden linkini veriyorum: logitech x230 (inceleme)
    x530`u da görme imkanım oldu.. Benim ki ile kasa olarak aynı; fakt ses kuvveti biraz daha şiddetli.. Bunun dışında aynı teknoloji ve hop. ile yapılmış... Bunu belirtmemin sebebi 230 ile 530 arasındaki ilişkiyi anlatmaktır...
    Ayrıca kabloları oldukça uzun (2+1`de bile).. Tabii uzunluk göreceli birşey bana yeten sana yetmeyebilir.. Bunun için hangi hop. alacaksan al ilk önce dinle veya kablo uzunluklrına vb.. önem vediğin şeyleri yerinde gör... Logitech hop. `ü İzmir`de bir tek Hızlı Sistem de gördüm... ve Sergiledikleri ender ürünlerden biridir.. Orada görme şansın var.. Kesinlikle tavsiye ederim; bass iyi ses kuvvetli ama kalitelilerinden bir ses kartı da gerekli... (http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=49325) adres yanda..

• creative 5200 al ben daha onceden kullanıyodum çok da memnundum...
  • Yine aynı tas, yine aynı hamam. Sadece inspire 5200'ün sesini dinleyip x-530'un sesini dinlemeden inspire 5200 daha iyi, onu al demek kadar yanlış bişey olamaz.
    Inspire 5200, o fiyattaki ürünler içinde en kalitesiz olanıdır. Bırakın almayı, dinlemeye bile değmez. Sesini dinleme şansım oldu. x-530 için sadece şunu söyleyeyim, z-640'ın çok daha iyi revizyon geçirmiş hali olduğu için inspire 5200'e göre şiddetle tavsiye ederim.
  • arkadaşlar x530 için konuşuyorum.. yani 81dolar+kdv seviyesinde alabileceğimiz en iyi ses sistemi x530 mudur?? yada 10 20 dolardan kaçmayıp biras daha iyisini alabilirmiyis?? hadi maximum 30 dolar daha fazla olsun...
    bide bana ses sistemlerini inceleme konusunda çok sağlam bir site sölermisiniz? yorumları açık ve gerçek olan...
    teşekkürler...
  • Ses sistemi konusunda açık yorumlu bu site gibisini bulamazsın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar. Logitechin x-530 modelinden aldım. Hoparlörü doğru şekilde kurduğumu sanıyorum fakat subwoofer şarkı çalarken bas vurduğunda ses sanki uğultu yapar gibi çatlak çatlak çıkıyor. Bilgisayardan hoparlör ayarlarından sunwooferın sesini tamamen kapattığım zaman uğultu azalıyor ama tamamen yok olmuyor. Sesi açtığım zaman ise çok rahatsız edici oluyor. Zoltrix Nightingale 6 pro ses kartı kullanıyorum. Sizce bu uğultunun ve çatlamanın sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilirmisiniz?
  • uğultu ve çatlama yapmaması lazım; boğuk ve net bir ses çıkması lazım.. o/b ses kartın varsa bir de orada deneyebilir misin... Ses kartı sorunu olabilir; onun için... Bence o kart x530 için yetersiz...
  • sed22 +1
    Bence minimum live de 5.1 kullanın, ömür boyu da yeter size.
  • logitech in kumandası warmı peki?

ve logitech 15m'2 gibi bir odaya yetermi? gorunusu ve duvara asılabilmesi cok gzl bence.. peki kullanısı kolaymı kumandası kablosusmu?
  • kumandası yok.. kontroller sağ ön hop. yapılıyor... 15 m2 ye de yeter..
  • peki hoparlorlerin kablo uzunlukları ne kadar? yeterince uzun veriyormu? birde, kumandasız olması fln zorluk yaratıyormu, kullanısı kolaymı
  • metre olarak bilemeyeceğim ama için rahat olsun hoparlör için yeterince uzun.. Zaten logitech`te kablo sorunu yaşayacağını zannetmiyorum.. Ama yine de sen bir ürünü gör; bu soru çok göreceli; bana yeter sana yetmeyebilir gibi...
  • Creative5200ün frekans aralıığı "40hz-20khz" di yanlış değilsem, bu tizlerinin yeterince iyi olmadığını gösteriyor iyi tiz istiyorsan "20hz" falan olmalı. Ayrıca subwooferi da 17w rms veriyor yükses seslerde cazlayip cozlaması çok normal. Creative i tavsiye etmem sesi tatmin edici gelmedi bana...Logitechi de araştır sitersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.