Şimdi Ara

Creative A250 İnceleme !! (Resim-Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün 100 TL media marttan aldığım creative a250 inceleyeceğiz (internetten alırsanız 70 TL dir.)

Öncelikle Kutusu Göstereyim
    Kutu Çok Küçük Arkadaşlar Resimde Size Büyük Gibi Gelebilir Yanı Bir Yere Rahatlıkla Götürebilirsiniz.
    Boyu Laptop Çantası Kadar Hatta Biraz Daha Küçük Olabilir
    Eni İse Biraz Geniş Çokta Fazla Değil Dediğim Gibi Her Yere Götürebilirsiniz Rahatlıkla

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Resim 4

Resim 5: Daha Önceden Açmıştım İçini Tekrar Koyupta Çekmeye Üşendim :D Kusura Bakmayın :(

Hoparlör Ve Subwoofer Resimleri:

Subwoofer:5 Watt Rms

Sub Resim 2

Sub Resim 3

Sub Arkası

Sub Arkası (Bağlıyken)

Hoparlörler Veya Kolonlar
    Sol Hoparlör

Sol Hoparlör 2.Resim

DSE (Dual Slot Enclosure) Bunu Anladığım Kadarıyla Açılayacağım Size

Sağ Hoparlör Ve Ses Açma Kapama

RESİM 2.

+Artıları
    Sesi Çok Çok Çok Güzel Bu Kadar Güzel Ses Duymamıştım Daha Önceden Logitech z906-z623-z313 kullanmış biri olarak bunun sesleri gayet iyi geldi bu kullandığım logitech modellerine ses olarak bin basar diyorum hi-fi gibi sesi var gerçekten.
    +Tizler Ve Midler Müthiş Sesler Çok İyi Anlaşılıyor
    +Tasarımı Gayet Güzel
    +Onboard Da kullanmama rağmen sesler çok iyi geldi
    +Dse özelliği olması (yüksek seslerde kaliteyi bozmuyor)(Telefon Bağladım Test Ettim Son Seste Bozma Olmadı)
    +Ufak olması taşınabilir yani her yere götürebilirsiniz kutusu küçük
    +Fiyatına Göre İyi İnternetten Alırsanız 70 tl gayet güzel ses alıyorsunuz

-Eksileri
    Subwoofer Çok Kötü :( Hemen Bozuyor ve hiç bass sesi duyamıyorum benim belkide benim konumlandırmamla alakalı olabilir arada bi duyuluyor güzel bi eko ayarı yapınca duyuluyor
    -Sadece Volume Açma Kapama Var.Kulaklık Çıkışı Olabilirdi.
    -Subwoofer Biraz Daha Büyük Olabilirdi.
    -Subwoofer Bass Kontrol Olabilirdi Bassı Kontrol Edemiyoruz :(

Yani Şöyle Bir Baktığımızda Eksiklik Sadece Subwoofer Büyüklüğü Kontrol Çubuğu Ve Büyüklüğü Onun Dışında Süper Sesleri Var.

Almak İsteyenler bass fazla bass istemiyorsa ses le bass denge olsun istiyorsanız.
    Hiç durmayın direk alın derim sesler müthiş ya müthiş çok kaliteli sesleri var hasta oldum resmen ama basslarda fazla olsaydı iyi olurdu.

Teknik Özellikler:
    RMS Ses Gücü Aralığı 4-9 W
    Ek Özellikler Ahşap Subwoofer
    Toplam RMS Ses Gücü 9W
    Uydu Hoparlörler Kanal başına 2W (2 kanallı)
    Subwoofer 5W
    Ses Girişleri 1 x 3.5mm Stereo
    Ses frekans Aralığı 40Hz ~ 20k

Not: Sesleri İyi Anlamanız İçin En Yüksek Kalitede İzleyin 4k Çektim Umarım Beğenirsiniz.
    Pop Müzik Test

Slow Müzik Test

Trap Müzik Test

Tekno Müzik Test

Bass Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 24 Kasım 2014; 17:32:02 >

• Lil jon - bass terror :D
  • furkantonya F kullanıcısına yanıt
    çektim videoları :) yüklüyorum şuan bu arada mesaja bakın cevap verdim.
  • creative iyidir . bunu denemedim bende t3300 aldım yeni mükemmel ses kalitesi. sen sub dan şikayetçisin bende t3300 ün suba 10 numara verdim .alırken biraz araştırmıştım yorumları senin aldığın modelide gördüm. Keşke az daha ekleyip t3300 alsaymışsın. dfx eklentisiyle beraber duvarları koltukları tiretiyor resmen. uğultu değil gayet net ve gümbür gümbür bassı. creative t3 alacaktım son anda vazgeçtim. zaten mükemmel sound alıyorum. sesi de %10 bile açamazken dairede ne gerek var diye düşündüm. şu 1000 tl üzeri sistemleri merak ediyorum acaba daha ne kadar iyi sound alınabilir diye. sub konumlandırma önemli. ben tesadüfen yere ve köşeye koydum salon zaten küçük. tam karşısında koltuğa oturduğumda harika bi sound alıyorum. diğer bölümlerde dolaşırken etkisi biraz azalıyor ama inletiyor tabi gene. tesadüfen kendim için en uygun yere koymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 24 Kasım 2014; 16:01:51 >

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    hocam farkında olmadan kutuyu aldım fiyatını sordum bi baktım 120 tl falan dediler halla halla dedim bi modele bakabilirmiyim falan dedim :d t3300 çıktı ama para yoktu mecburen a250 yi aldım basslar equalizer le uğultu sorununu hallediyorum o sorun değilde mesela masanın soluna koydum sola doğru bakınca basslar gayet güzel geliyor amaa ortaya geçince yani pc ye bakınca uğultu daha çok geliyor masanın tam altına koydum köşelere denedim hiç bass sesi alamadım şuan solda duruyo öyle basslar fena değil ama z2300 z623 veya logitech diğer modelleri kadar vuramıyor o bi gerçek ses kalitesi on numara gerçekten ses kalitesi olarak logitech bin basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

hocam farkında olmadan kutuyu aldım fiyatını sordum bi baktım 120 tl falan dediler halla halla dedim bi modele bakabilirmiyim falan dedim :d t3300 çıktı ama para yoktu mecburen a250 yi aldım basslar equalizer le uğultu sorununu hallediyorum o sorun değilde mesela masanın soluna koydum sola doğru bakınca basslar gayet güzel geliyor amaa ortaya geçince yani pc ye bakınca uğultu daha çok geliyor masanın tam altına koydum köşelere denedim hiç bass sesi alamadım şuan solda duruyo öyle basslar fena değil ama z2300 z623 veya logitech diğer modelleri kadar vuramıyor o bi gerçek ses kalitesi on numara gerçekten ses kalitesi olarak logitech bin basar

t3130 olmasın o 120 ye hiç bi mağzada yoktu. 160 dı elektroworlde teknosa vatanda felanda yoktu. netten 115 e geldi kargoyla sesi fiyatının kat be kat üstünde. dediğim gibi bass konusunda çok iyi. zaten daha fazla bass ev içinde nasıl olur düşünemiyorum. şu sistem %10 dayken bile üst kata vuruyodur. öğrenciler diye ses çıkarmıyolar

PARDON HOCAM YAZIM YANLIŞI YAPMIŞIM 100 LİRAYA BULDUM :Dhttp://www.netsiparis.com/creative-inspire-t3130-2-1-25w?gclid=CJKW_M3Ek8ICFQrLtAod5nwAQQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 24 Kasım 2014; 19:17:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung GT-S3353 video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PARDON HOCAM YAZIM YANLIŞI YAPMIŞIM 100 LİRAYA BULDUM :Dhttp://www.netsiparis.com/creative-inspire-t3130-2-1-25w?gclid=CJKW_M3Ek8ICFQrLtAod5nwAQQ

t3300 mazada 160 dı nette güvenilir bi sitede ertesi gün 105 tl ye buldum kargoyla 113 e geldi. iyiki almışım diyorum. tam bir bass canavarı şu 1000 2000 lik ses sitemleri aynı volumde nasıl bass veriyo çok merak ediyorum.çünkü sesi bi yere kadar açabiliyorsun zaten oda benim evde %10 felan ki üst kata gidiyodur o bile. gerçekten çok kaliteli bassları. uğultu değil gümbür gümbür ve net sesler. 12 senedir bass ve elektrogitar çalan biri olarak yapıyorum bu yorumu. ses açtıkça en ufak bozulma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 25 Kasım 2014; 2:03:48 >

hocam şarkıya göre değişiyor :) ben hiphop tarzı dinliyorum arada onlarda direk bozuyor bass boğuluyor :D bide güzel konumlandırmışsınız aynı konuma z5500 koyun oha dersiniz
  • quote:

hocam şarkıya göre değişiyor :) ben hiphop tarzı dinliyorum arada onlarda direk bozuyor bass boğuluyor :D bide güzel konumlandırmışsınız aynı konuma z5500 koyun oha dersiniz

kardeş sen biraz şanssızsın sanırım bide en düşük modeli almışsın denemedim yorum yapamıyorum. Ben almadan önce bütün modellere tek tek en ucuzunda en pahalısına vatanın sitesinden yorumlara baktım.öyle karar verdim. ben hip hop, g funk, rap, techno electronik vs hepsini dinliyorum. z5500 dinlemedim ama logitechin o üst modellerinin basslarının uğultu ve gürültü olduğunu söylüyor çoğu anlayan kişi stereo sistemler bölümündeki yorumların çoğunu okudum. kimse logitech tavsiye etmiyor. O yüzden merak etmiyorum. Çok daha iyi sistemlerden bahsediliyor önemli olan çok yüksek ses vermesi değil benim için villada oturmuyoruz sonuçta araştırmalarım sonucu liste çıkardım hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 25 Kasım 2014; 11:11:33 >

Hocam valla ben dayanamadım açtım içini basın kablosunu kestim içerdeki 5.1 subunu bağladım böyle daha güzel çalıyor 2 si beraber bassları duyuyorum daha iyi :D videoda koycam uğultu diyenler ses kartı dandik olanalr heralde ben güzel eko ayarı yapıyodum yumuşak ve sert bassları duyuyordum logitech basslar gerçekten iyidir onu laf etmem ama ses leri gerçekten berbat onu creative aldımda anladım tiz yok güzel çalmıyor logitech ama bassları gerçekten iyidir.
    Bu arada hocam xboom hiç denedinizmi :D ben valla denedim basslardan beynim akıp gidiyodu resmen :D :D
  • DENEYEN VEYA ALANLAR ?
  • quote:

Hocam valla ben dayanamadım açtım içini basın kablosunu kestim içerdeki 5.1 subunu bağladım böyle daha güzel çalıyor 2 si beraber bassları duyuyorum daha iyi :D videoda koycam uğultu diyenler ses kartı dandik olanalr heralde ben güzel eko ayarı yapıyodum yumuşak ve sert bassları duyuyordum logitech basslar gerçekten iyidir onu laf etmem ama ses leri gerçekten berbat onu creative aldımda anladım tiz yok güzel çalmıyor logitech ama bassları gerçekten iyidir.

iyi yapmışsın dostum. xboom denemedim. merak ettiğim pek çok sistem var 2.1 hoparlör tarzı. bazılarını yazdım yukarda. ama şu an kendi sistemimden çok memnunum 115 tl ye müzik orgazmı yaşatıyor resmen. pek çok bar cafe tarzı yere gittim canlı cansız müzik dinledim ama evde aldığım soundu ve hazzı hiç bi mekan vermiyor. sessiz ve salonun küçük olmasındandır belki. bass dediğim gibi çok güçlü rahatsız edecek düzeyde. açaçağım ses belli aynı volumde daha kaliteli bass verebilecek cihazları merak ediyorum. illaki vardır ama nasıl bi fark var işte o farkı merak ediyorum

hocam yumuşak basslı şarkılarda illaki yarıdan sonra bozacak :D
  • trust tytandan iyidir, abi sen bana subwoofer yere konulur diyodun kendin yere koymamışın :D sesi çok güzel geliyo ayriyetten hifi gibi haa :D :D
  • Bende de t6060 var middle konusunda cidden iyi.

Subwoofer müzikte pörtleme yapabiliyor ama filmlerde yüksek seste bile sıfır sıkıntı.

Tabi konumlandırmada çok önemli.
  • Bunun birde a350 olan üst modeli var. Onda bass ayarı var gözüküyor. Kullanan hiç var mı acaba ?
  • 100 TL lik ürünün nesini inceliyorsunuzki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    Önemli olan parası değil insanları bilgilendirmek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.