Şimdi Ara

Creative DTT 2500 Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uygun denilebilecek bir fiyattan bu seti almayi dusunuyorum,

yalniz satan arkadas spdif cikisinin bozuk oldugunu soyledi yani pcde kullanilabiliyormus sadece

bu durumun ne gibi dezavantajlari olabilir?

acikcasi ben dvd izlemiyorum ve pcde kullanicam,divx ve mp3 icin,yuksek sesten ziyade kalite ilk tercihim

kullanim acisindan bir eksiklik hissedermiyim onu merak ediyorum,decoder saglammis sadece cikista problem varmis.

tavsiyelerinizi ve her turlu fikirlerinizi bekliyorum.

• Eğer s/pdif arızalıysa ilerde bir gün dvd playerınla o decoderi asla kullanamazsın. O arkadaşın ne yaptı da s/pdif yerini bozdu, sana anlatsın, sen de bir zahmet burda yazıver. Hemen alma. Aslında dtt 2500 bu zamanda bulabilmen bile çok ilginç. Demek ki hala ölmeyen şeyler varmış. Sana tavsiyem, önce ordaki arızanın neden olduğunu öğrenmen. Sonra da ürünü kullanacağın bilgisayarına takıp her türlü mp3, vcd, dvd filmiyle denemen, tabii bunları yaparken sesini sonuna kadar açman bir kerelik de olsa test için bu önemli. Özellikle de woofer'ı dinle, woofer'dan rahatsız edici, patlak sesler gelmemesi lazım. Dtt serileri cambridge ürünü olduğu için taş gibi sağlamdır, yani seste en ufak bozulma olmaz, ama yine de sıfır bir mal almadığın için deneme yapmalısın. Bir de fiyatta epey indirmen lazım, çünkü dvd player'a bağlanamaması ürünün önemli artı özelliklerinden birini alıp götürmüş. Ses sağlamsa, woofer sağlamsa, decoder+kumanda da sorun yoksa(yanılmıyorsam kumandalıydı o set) bir de s/pdif çıkışına verilen zararın boyutu ilerde başka dertler açmayacaksa fiyatta da indirim yaptırırsan satın alınabilir derim.

• tavsiyelerin icin saol wolverine,bu genelde yasanan bir durummus,alacagim arkadas iyi niyetli,her yeri gezdigini ve tamirinin zor oldugunu soyledi,ama sette baska hicbir problem olmadigini belirtti,ilerde birgun dvd player alirsam ona uygun bir set alirim,acikcasi pc monitorunde dvd bana cok makul gelmiyor,bu settede decoderden ziyade kullanan 1-2 arkadasim bu setteki ses kalitesini cok methettiler,acikcasi ilk istedigim cok yuksek seste degilde yuksek kalitede muzik dinlemek ve divx izlemek,bunlar icinde decoder cok etkilimi bilmiyorum,eger ihtiyacina uygun 100$ civari bir sistem var derseniz dtt 2500 kalitesinde onuda incelemek isterim,tekrar tesekkurler..
  • Siz yine de seti aldığınızda bikaç günlük deneme anlamında kullanma süresi mutlaka isteyin. Yani oyun olsun, mp3 veya vcd olsun mutlaka deneme yapmanızı tavsiye ederim. Dtt serileri şu anki bütün inspire serilerinden daha sağlam işçilikle yapılmışlardır. O kadar sağlam bir ürüne fiziksel zararın haricinde ne yaptı ki s/pdif arızalı, ona şaşırdım, başka bir arızası yoksa alıp denemeleri yaptıktan sonra o fiyat çok iyi, hayrını görün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 16 Ağustos 2004, 17:35:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative I Trigue 3400 hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.