Bildirim
Creative G500 için uygun DivX-player
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
G500 ü 5,1 bağlayıp kullanacaksan mutlaka DVD oynatıcıda 5,1 analog giriş olmalı ve DD,DTS kod çözücüler olmalı..
Eğer yoksa o zaman bir ev sinema amfisi yada kod çözücü cihazı DVD ye bağlamalısın..(amfilerde aynı zamanda kod çözücü olur..) DVD yi optik veya coax kablo ile sinema amfisine bağlarsın g500ü de sinema amfisinin 5,1 analog çıkışlarına..bu arada uygun kablolardan edinmen gerek... -
elimde G500 harici bir sistem yok ve philips 5160 almayı düşünüyorum. bu divX playerı alıp direkt bağlasam ses kalitem çok mu kötü olur. -
sadece 2 kanal stereo ses alabilirsin o philips ile..Yanlız seninki g500 değilmi bende megaworks var ona gidiyor aklım..g500 de birde upmix cmss seçeneği vardı heralde ama o şekilde de 2 kanal ses bütün hoparlörlere bağlanır gerçek 5,1 ses olmaz..Bunu karıştırma sakın...
Philipsden de kaliteli tatmin edici ses vermesini beklemiyorum o yazdığın modelin...PC de audgy yada x-fi gibi ses kartlarına alıştıysan hayal kırıklığı olur bence..Benim yaptığım gibi Pioneer DV-696AV gibi bir oynatıcı almalısın o zaman olur..24bit 192Khz decoderlar ve 5,1 analog çıkış var sesi giriş seviyesindeki cd playerlar kadar güzel ama onunda fiyatı philips gibi olmaz tabi... -
Evet poiner fiyatları yüksek ve heryerde bulunmuyor. Evde sadece 5+1 destekli onboard ses kartımla kullanıyorum ve gayet memnunum. Evet upmix özelliği var. Eğer efektler ve ses iyi gelecekse sesi dağıtabilir. Anolog girişi olan bertone, trimax, kyoto, minton gibi markalara yönelmek istemiyorum açıkçası. -
o zaman senin işini o philips modeli görür...Anladığım kadarı ile çok fazla beklentin yok zaten...Bu arada philipslerin divX oynatım yetenekleri ve USB girişleri gibi senin işine yarayacak avantajları var..USB den MP3 de dinlersin mesela CD ile uğraşmadan..Fİyatta güzel..Sen philips al..ama daha aşağı inme sakın..O dediğin markaları geç..Onlara para verilmez.. -
Evet 5160 da usb olması çok güzel. Umarım usb girişinden DivX izleniyor mu bilmiyorum. Umarım aldığım zaman G500 ile sorun yaşamam. Bir de sanırım G500'deki uçlar uygun olmuyor. dönüştürücülü jak gerekecek... -
bence analog çıkışları olan bir dvd player alın. yoksa dvdnin en önemli özelliklerinden biri olan çevresel sesi kullanamayacaksınız.
veya gidin bir dekoder alın ki, o da pahalıya patlar. -
Anolog girişi olan Philips dvd yok hep dijital girişliler mevcut. Dediğiniz gibi dekoderler de pahalı. Anolog girişli olan markalara güvenemediğim için kararsızım. -
güncel... -
Arkadaşlar bugün Bimeks'te bir görevliyle konuştum. Anolog girişi olan sadece Minton 1304 modeli var ve girişler dediğim gibi benim 5+1 çıkışlarımdan farklı. Eğer 3 adet girişi değiştiren jak alırsam sorun olmayacağını söylediler ve Philips 5160 alırsam bu aparat ile sorun olmayacağını söylediler. Philips 5160 149ytl 12 taksit ve 3 DVD hediyeli. -
quote:
Orjinalden alıntı: sinanim
Arkadaşlar bugün Bimeks'te bir görevliyle konuştum. Anolog girişi olan sadece Minton 1304 modeli var ve girişler dediğim gibi benim 5+1 çıkışlarımdan farklı. Eğer 3 adet girişi değiştiren jak alırsam sorun olmayacağını söylediler ve Philips 5160 alırsam bu aparat ile sorun olmayacağını söylediler. Philips 5160 149ytl 12 taksit ve 3 DVD hediyeli.
philipste analog çıkış yok.
mintondaki ise sanırım 3,5 mm stereo analog çıkışlar var. şu resimdeki kablodan 3 adet lazım size.
-
Bu kablodan 3 adet bulduğumda dijital çıkışlı olanlarda da kullanabilir miyim? Bir de sanırım bu kabloyu kullanırsam elimde bilgisayara bağlamak için kullandığım kablo işe yaramaz. -
quote:
Bu kablodan 3 adet bulduğumda dijital çıkışlı olanlarda da kullanabilir miyim? Bir de sanırım bu kabloyu kullanırsam elimde bilgisayara bağlamak için kullandığım kablo işe yaramaz.
dijital çıkış ya optik (kırmızı lazer ışığının cam bazlı kablo ile iletimi) veya spdif (koaksiyel tek kablo) kablo ile yapılır. kaynak cihazda çıkış ve hoparlör setinde giriş varsa yapılabilir. giriş genellikle dekoderlerde bulunur.
bu gösterdiğim kablo ise analog. bir tarafı 3,5 mm erkek analog stereo, diğer tarafı rca tipi erkek soket. -
Peki G500'ü dijital çıkışlı DVD player'a bağlamak istediğimde nasıl bir kablo kullanmam gerek? -
Cevap verecek yok mu? Dijital çıkışlı cihaz için nasıl bir kablo gerekiyor? -
adamım dedikya sana g500 digital olarak tek başına dvd ye bağlanmaz...
bunun için optik yada coaxsiel giriş gereklionlarda g 500 de yok olsa bile g500 de decoder yok eline birşey geçmez..
sadece rca girişler ile stereo veya 5,1 analog bağlanır
NOKTA -
quote:
Peki G500'ü dijital çıkışlı DVD player'a bağlamak istediğimde nasıl bir kablo kullanmam gerek?
topiği oku, 20 kere cevap verilmiş, sen kalkıp yine soruyon.
olmaz bağlayamazsın. dvd playerda optik ve spdif çıkışlar var, dijital.
hoparlörde analog girişler var.
1-dijital dekoder alacaksın, optik veya spdif koaksiyel kabloyla dvd playera, analog kabloyla da hoparlöre bağlayacaksın.
2-analog çıkışları olan bir dvd player alacaksın ve hoparlörü bağlayacaksın. -
Cevaplar için teşekkürler. Anlamış olduğum anolog çıkışlı bir divX player almam gerektiği. Önerebileceğiniz bir cihaz var mı? -
sanırım uyduruk bir model istemiyosun.. next nasıldır bilmiyorum ama
sanırım bunde 5.1 giriş var.
yanlışsam düzeltin...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157331&productid=evnextye8700
Benzer içerikler
- homatics box r 4k plus yorumlar
- 4k film
- android tv reklam engelleme
- botech wzone kumanda eşleştirme
- tivimate premium
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X