Şimdi Ara

Creative G500 sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar G500 aldım sonunda set hoşuma gitti şimdi gelelim sorulara
    1-Uydu kablolarını değiştirmelimiyim için den çıkan kabloların perfonması az geldi bana(değiştirceksem öneri=
    2-Dijital decoder kullanmalımıyım kullancaksamda marka model tercih edebilirmisiniz(genelde techno trance ve film için)
    3-kullandığım ses kartı Creative sound blaster 5.1 CMSS EAX değiştirmeyimmi?
    Yorumuma gelince gayet iyi bir set tiz ve midler harika basslara diyecek yok
    sorularım bu kadari.
    Saygılar..

• Kablo hakkında birşey diyemem paran varsa değiştir hocam G500 de ben pek görmedim duymadım ne yalan söyliyim.
    Decoder bağlantı seçeneklerini çoğaltacak ama zaten decoder bulmak güç! Piyasada Jazz ın var diye biliyorum. Creative zor bulursun.
    O ses kartını ben de kullandım. pek bir getirisini görmedim. Sonra X-fi xtreme music kullandım ve çok fazla getirisi var. Bence Alacaksan önce ses kartını al.
  • biliyorum bu ay alamam gibi gözüküyor ses kartı şu anda kullandığım kartın snr i çok düşük bir EMU alsam süper olcak :)
    şu an da DTS müziklerle test ediyorum THX i fazla iç açıcı gelmede kablolardan mı bilemem VLC medi player ile test ettim perfonması gayet güzel ^^
    gerek tizler gerek basslar yerinde hissediriyor ben burdayım diye bağırıyor resmen :)
    Creative DDTS 100 decoder benimde aklımdan esti bulmak sorun değil perfonmans da ne gibi bi getirileri oluyor
    Abilerim ben şimdi okula gidiyorum Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    şimdi
    1-Kablo marka model
    2- decoder marka model
    3- ses kartınımı değiştiriyim yoksa decoder mi alayım
    ve bunları bulabileceğim izmir deki mekanlar teşekkürler :)) Saygılar
  • En altta ses kartı mı decoder mı demişsin. Bence ses kartının getirisi daha fazla olacaktır. Ses kartına karar verirsen ondan sonra ne istediğine göre seçersin kartı.
  • Konuyla bağlantılı olarak, decoder konusunda benimde merak ettiklerim var. Kullanan arkadaşlardan tecrüberlini akratmasını bekliyorum,

Aşağıdaki soruları x-fi vb gibi son nesil ses kartları ile kıyaslayarak cevaplarsanız daha sağlıklı olacak.

1 - Film de belki bir miktar fark olabilir gibime geliyor ama müziğe bu tür bağlantının etkisi nedir?
    2 - Dijital kodlanmış sesler, decoderle çok hissedilir fark yaratıyor mu?
    3 - x-fi veya dengi bir ses kartı varken sadece bilgisayarda kullanılacaksa decoder almaya gerek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 9 Ekim 2008; 12:22:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanep

Arkadaşlar G500 aldım sonunda set hoşuma gitti şimdi gelelim sorulara
    1-Uydu kablolarını değiştirmelimiyim için den çıkan kabloların perfonması az geldi bana(değiştirceksem öneri=
    2-Dijital decoder kullanmalımıyım kullancaksamda marka model tercih edebilirmisiniz(genelde techno trance ve film için)
    3-kullandığım ses kartı Creative sound blaster 5.1 CMSS EAX değiştirmeyimmi?
    Yorumuma gelince gayet iyi bir set tiz ve midler harika basslara diyecek yok
    sorularım bu kadari.
    Saygılar..

dekodere gerek yok sesd kartını x-fi xtreme gamer a upgrade yap kablolarada dokunma kabloları yeterli hifi set değil sonuçta boşuna masraf yapma

• Emre'nin de dediği gibi bir ses kartı al ve o şekilde kullan. Hem sesi ses kartı çözücülerine çözdürmek varken neden birde harici çözücüye para veresin ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler o zaman ilk seçim ses kartından yana
  • x- fi extreme gamer al bende g500 o şekilde kullanıyorum ve gayet güzel ve diğer ses kartlarından daha iyi ses veriyor..
    kabloya gelince kablolar banada yetmedi hem boy olsun hem kalite.. ztn kablo yaptırmak için gittiğim yer bu kablolar çin malı çok dandik çok ses açınca cızırtı bile yaar kaldırmaya bilr demişti.. ama hala değiştiremedim kabloları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.