Şimdi Ara

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 V.S. JAZZ 9940B 5.1 İNCELEME(yenilendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
25.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... hizmette sınır yoktur. (reklam gibi oldu ama ...)
    quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Tekrar Tebrikler Wolverine.

quote:

Orjinalden alıntı: lexus

tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 4 Ekim 2004, 20:54:16 >
  • Herkes Tebrik etmiş bide ben edeyim. TEBRİKLER... Artık zamanı geldi birde şu LOGITECH Z-680 testini yapsan da şu aletlerle bi karşılaştırsan diyom. Ha ne dersin wolvi? hatta DDTS-100 decoderide gelmiş madem. Tam zamanı !!!
  • @AmigamaN rica ederim. O dediğini yani z-680 ile test etmeyi ben de çok isterim. Ama şu aşamada zor gibi. Çünkü s750'ye o parayı verdik. Ama elimdeki setleri sattıktan sonra neden olmasın. İnspire 5700'ü sattım. Valla jazz 9940b'yi de paketleyip orjinal kutusunda herşeyiyle kaldırdık. Arkadaşta da 2 adet megaworks var, onlar satılınca z-680 kesin alıp bir test de ona yapacaz. Bu arada ddts decoder henüz gelmedi, çba veya pbe'yi bulur gelmesi çünkü daha yeni sipariş verdim. Gelince önce gigaworks'a bağlayıp analogla farkını test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 5 Ekim 2004, 1:29:50 >
  • okiş Wolvi msj alındı... Break Break...
  • senle ço zıtlaşsakta sonradan anlaştık.uğraşıp buraya testini yayınlamışsın.yani bizim için vaktini ayırmışsın.teşekkürler.
  • o.k. sorunlar halloldu. herşey yolunda. ayrıca rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

senle ço zıtlaşsakta sonradan anlaştık.uğraşıp buraya testini yayınlamışsın.yani bizim için vaktini ayırmışsın.teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR, çarşamba günü elimde olacağını duyurduğum ddts-100 decoderin verdiğim siparişini çeşitli sebeplerden dolayı 8 ekim cuma günü yeniden verecem. Sebebine gelince, herkesin başına gelen ve satıcıların tipik yamuk yapma olayı. Yani adamlar yamuk yaptı, siparişi onaylamadı ben de yaptıkları karışıklık düzelene kadar beklemek zorundayım. Bu yüzden gigaworks'un dijital bağlantılı testlerinin sonuçları sanırım haftaya ptesi gününe kalacak. Saygılar...
  • http://www.bimeks.com.tr/promotions/index.jsp?ref=001.2#067

bu arada kaciranlar icin dvd-rw+megaworkslu bi kampanya daha yapmislar bi bakin..
  • Güzel çalışma olmuş
  • teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

Güzel çalışma olmuş
  • EN NİHAYET DDTS-100 SİPARİŞİNİ BUGÜN VERDİM. SANIRIM PTESİ ELİMDE OLUR. DİJİTAL TESTLERİ DE YAPAR VE SİZLERLE PAYLAŞIRIM. ÖZELLİKLE DE JAZZ DECODER İLE DDTS-100 ARASINDAKİ FARKI BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM.
  • bende büyük ihtimalle pazartesi vatana gitmeyi düşünüyorum denemek için karşılıklı yorumlarız artık
  • O.K.
    quote:

Orjinalden alıntı: alyy

bende büyük ihtimalle pazartesi vatana gitmeyi düşünüyorum denemek için karşılıklı yorumlarız artık
  • mükemmel bir çalışma..
    tebrikler.
  • Rica ederim. elimizden gelen bu şartlarda bu.

Şu ddts-100 decoder de gelse de bir de onu konuşsak burda.
    quote:

Orjinalden alıntı: Loser

mükemmel bir çalışma..
    tebrikler.
  • bu ddts 100 hem giga hemde megaworks e takılıyomu? mp3 lerde bi farklılık yaratırmı yoksa sadece dvdlerde filan mı işe yarıyo?
    bide fiyatı nedir?
  • ddts-100, tüm analog setlere bağlanabilen bir decoderdir. Yanında gelen aparatla tüm setlere uyuyor. mp3 veya dvd işinde ne tür fark gösterdiğini test edince yazacam burda. Fiyatı 300-340milyon arası firmadan firmaya değişiyor.
  • Evet arkadaşlar, sonunda ddts-100 decoder tekrar piyasada görülmeye başlandı. eksen ve vatanbilgisayar'da satışı tekrar duyruldu. İlgilenenler baksın.
  • öncelikle BOSE gibi bir marka varken birilerinin anlamsız sistemleri inceleyip bu daha iyi demesi pek anlamlı gelmedi.
    Bose gibi bir marka mevcutken diğer alt sistemleri inceleyip para yatırmak gereksiz.
    BOSE nin en uyduruk 2+1 200watt rms sistemi bile akustik olarak incelediğiniz sistemlerden çok etkili sese sahip.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.