arkadaşlar CREATIVE I-TRIGUE 3300 almayı düşünüyorum ama cok yerde yok sanırım herhangi bir bilgisi olan varsa ve de paylaşırsa sevinirim yada bunun yerine başka bir ses sistemi önerinis var mı bulamaz isek ?
3300 ü bulman zor.Ama aynı kalitede olan 3800 i öneririm
3400 rulez
Forumun 2.el bölümüne ilan açabilirsin.
3300 bulamadım.. 3400 aldım bugün sormadıgım yer kalmadı tabi bulamadım piyasada 3400 sadece bimekste vardı 140 ytl ye kapattım arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: golges
3300 bulamadım.. 3400 aldım bugün sormadıgım yer kalmadı tabi bulamadım piyasada 3400 sadece bimekste vardı 140 ytl ye kapattım arkadaşlar
Peki nasıl? Memnun musun?
Kullanıcı izlenimlerini bekliyoruz.
evet yaa su i trigue ler hakkında hiç bir yerde düzgün bir inceleme yok sen bi tane koyuversen aslında tam super olcakk
3-4 gündür kullanıyorum memnunum f/p cok olumlu bence 140 ytl bu set icin gayet ii fiyat.bass kapı pencere sallıyor.sesler net kısacası aldıgım icin memnunum tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: golges
3-4 gündür kullanıyorum memnunum f/p cok olumlu bence 140 ytl bu set icin gayet ii fiyat.bass kapı pencere sallıyor.sesler net kısacası aldıgım icin memnunum tavsiye ederim
Güle güle kullan. Bir i-trigue de ben alacağım.
teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme