Şimdi Ara

CREATIVE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ CEVAPLARIZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda creative markası ile ilgili sorularınızı, sorunlarınızı model çeşitlerini cevaplamaya çalışacam

• creative megaworks'u nerden bulcam nası?
    quote:

Orjinalden alıntı: sport

Bu forumda creative markası ile ilgili sorularınızı, sorunlarınızı model çeşitlerini cevaplamaya çalışacam

• oturduğun yer neresi ilk önce onu yazarmısın tylor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sport -- 5 Haziran 2005, 23:10:10 >
  • istanbul
    180-200$ arası arıyorum ama bulabildiğim tek mega 300$ dı
    bulursan cok memnun olurum
    quote:

oturduğun yer neresi ilk önce onu yazarmısın tylor
  • haramidere carrefour teknosa da 350ytl
  • kardeşbu fiyat bizi aşar,hele bide kdv ilave edilcekse ohooooo
    quote:

haramidere carrefour teknosa da 350ytl
  • kdv içinde yani fiyata dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sport -- 5 Haziran 2005, 23:17:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CREATIVE firması hangi yılda kurulmuştır ve gelecek için planları nelerdir ?
  • yine fazla o fiyat.daha geçenlerle 170-180$ a mega lar kapış kapış gidiyodu ve bize kalmadı,yani o fiyata başka nerde bulabilirim?
    quote:

kdv içinde yani fiyata dahil
  • tylor kusura bakma ama ben bu fiyatın altında megaworks görmedim.
    hydra arkadaş ,creative şu an x-fi adlı ses işlemcisini yaratmakla meşgul bu ses işlemcisi ile çıkaracağı ses kartı çok akustik ve berrak bir sese sahip ayrıca aureol adlı ses kartı firmasını 16 milyon dolara satın aldı.
    creative firması 1 temmuz 1981 de kuruldu
  • slmlar benim sorum şu = megaworks ün sub ını onkyo marka receiver a(amfi bazıları uydu receiver zannedioda belirtim dedim) active sub woofer olarak baglamaya çalıştım ama ama bitürlü megaworks un subwooferını active subwoofer olarak kullanamadım ses alamıyorum nasıl ses alabilirim acaba
  • onkyo recevıer ın 5+1 analog çıkışı var mı varsa zaten işin kolay onkyo dan 5+1 sinyal kablosunu megaworksa takıcan bass sesi megadan gelecek
  • güzel creative firmasının başında olanları yazarmısın başkan başkan yardımcıları hepsini yaz bakalım
  • Dünya çapındaki bilgisayar sistemlerinin yüzde 70'inden fazlası Creative'in Sound Blaster technology ile kurulmuştur.

Creative'in 80 ülkede 230 den fazla anahtar distributörü mevcuttur.

Dünya çapında 40,000'den perakende mağazasında Creative ürünleri satılmaktadır.
    Global anlamda şirketin, 5000'den fazla çalışanı ve 700'den fazla AR_GE mühendisi ile şirketin dünya çapında ABD, Kanada, Latin Amerika, Japonya, Çin, Hong Kong, Tayvan, Malezya, Avustralya, Güney Kore, ve Güney Afrika'da ofisleri bulunmaktadır.

ayrıca creative 10 dan fazla başkan ve başkan yardımcısı var hepsini yazmama gerek yok
  • benim receiverın baglantı şekli resimdeki sub woofer pre out yazan yerden bagladımmı ses çıkması lazım meganın sub ından ama ses çıkmıo başka ne olabilir

• mega ile amfi arasındaki bağlantı kablosu amfinin kablosu mu yoksa meganın kablosu mu
  • quote:

mega ile amfi arasındaki bağlantı kablosu amfinin kablosu mu yoksa meganın kablosu mu

normal tos ile baglırorum
  • bir ucu tos bir ucu mono kablo ile kablonun tos ucunu anfiye mono jack ucunuda meganın center/subwoofer girişine takınca muhtemelen ses gelmesi gerekir.
  • nası görmedin?
    burda 190$ göstersede bayi fiyatı 170$ falandı,ayrıca eksen de de 170$ dı
    megaworks

quote:

tylor kusura bakma ama ben bu fiyatın altında megaworks görmedim.
    hydra arkadaş ,creative şu an x-fi adlı ses işlemcisini yaratmakla meşgul bu ses işlemcisi ile çıkaracağı ses kartı çok akustik ve berrak bir sese sahip ayrıca aureol adlı ses kartı firmasını 16 milyon dolara satın aldı.
    creative firması 1 temmuz 1981 de kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 6 Haziran 2005, 9:15:30 >

• sen görmüşsen hemen alsaydın ben bu fiyatın altında görmedim dedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.