Bildirim
Creative kulaklık

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne tür birşey istediğini, fiyat aralığını yazarsan daha iyi olur
ayrıca daha önce de birisi creative kulaklık istiyorum diye konu açmıştı orjinal kulaklığı bulabilir miyim diye sormuştu aramadan ulaşabilirsin konuya. -
Dediğin gibi kulaklıkla ilgili baya topic açılmış
İlgimi çeken sennheiser MX200 oldu. Bulabileceğim bi site adresi veya Ankarada alabileceğim bi yer bilen var mı ? -
forumda Rrifat yeni int.ten sipariş verdi ama hangi siteden verdi bilmiyorum.
önce idefix'e bak, sonra diğerlerinde ara.
idefix'de mx550 vardı sanırım bu da vardır. hatta konu açılmıştı 12 ytl diye... -
Eywallah savol idefix'e baktım da tek renk herhalde bana beyaz lasım.. -
başka renk yok.
hatta görünüşü de kötüdür2.5 ytl'lik kulaklıklara benzer ama sesi fiyatına göre iyidir.
-
Bir ihtimal Mx500'ün beyaz modelini bulabilirsin...İthalatçı firmayla en son kontak kurduğumda (10 gün kadar önce,Metan firması) beyaz modelinin olmadığını söylediler... -
acaba diğer modellerin de beyazını bulabilir miyiz?
bilgisi olan var mı bu konuda? sadece mx500'ün mü beyazı var piyasada? -
Px100 ve sanırım Px200'ün de beyaz modelleri var ancak Türkiye'de bulunabilir mi bilmiyorum... -
Peki bu MX 200 ile 250 veya 350 arasında çok mu fark var da herkes MX 200 öneriyo ?
MX 250 veya 350 kullanınız yok mu ? Biras bilgi verse hatta ikisini veya üçünü kullanan kıyaslarsa ii olur. -
250'yi kullanmadım ancak oldukça kötü olduğunu duymuştum bir kaç yerden,işin aslı nedir bilemiyorum malesef...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bose quietcomfort ultra earbuds
- empedans nedir kulaklık
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- media markt ödeme reddedildi
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- sennheiser orpheus
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X