Bildirim
Creative kulaklık
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne tür birşey istediğini, fiyat aralığını yazarsan daha iyi olur
ayrıca daha önce de birisi creative kulaklık istiyorum diye konu açmıştı orjinal kulaklığı bulabilir miyim diye sormuştu aramadan ulaşabilirsin konuya. -
Dediğin gibi kulaklıkla ilgili baya topic açılmış
İlgimi çeken sennheiser MX200 oldu. Bulabileceğim bi site adresi veya Ankarada alabileceğim bi yer bilen var mı ? -
forumda Rrifat yeni int.ten sipariş verdi ama hangi siteden verdi bilmiyorum.
önce idefix'e bak, sonra diğerlerinde ara.
idefix'de mx550 vardı sanırım bu da vardır. hatta konu açılmıştı 12 ytl diye... -
Eywallah savol idefix'e baktım da tek renk herhalde bana beyaz lasım.. -
başka renk yok.
hatta görünüşü de kötüdür 2.5 ytl'lik kulaklıklara benzer ama sesi fiyatına göre iyidir. -
Bir ihtimal Mx500'ün beyaz modelini bulabilirsin...İthalatçı firmayla en son kontak kurduğumda (10 gün kadar önce,Metan firması) beyaz modelinin olmadığını söylediler... -
acaba diğer modellerin de beyazını bulabilir miyiz?
bilgisi olan var mı bu konuda? sadece mx500'ün mü beyazı var piyasada? -
Px100 ve sanırım Px200'ün de beyaz modelleri var ancak Türkiye'de bulunabilir mi bilmiyorum... -
Peki bu MX 200 ile 250 veya 350 arasında çok mu fark var da herkes MX 200 öneriyo ?
MX 250 veya 350 kullanınız yok mu ? Biras bilgi verse hatta ikisini veya üçünü kullanan kıyaslarsa ii olur. -
250'yi kullanmadım ancak oldukça kötü olduğunu duymuştum bir kaç yerden,işin aslı nedir bilemiyorum malesef...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X