Şimdi Ara

creative lerde %40 fiyat düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mi yanlış anlıyorum yoksa Creative mp3 playerlarda %30-40 civarında fiyat düşüşü mü var?

Bunun sebebi ne olabilir? kurlar dengelendiğinden midir? yoksa stok eritmekten midir?

almanın vakti midir? yoksa sormamız gereken sorular mı var?

http://www.mbnstore.com/index.php?p=list&k_id=230.

Canlı destekten görüştüm bunlarla ve doğruladılar.

Ne diyorsunuz? İhytiyacım da yok ama, babamdan kalan bir huy. Birşeyi notmalden fazla ucuz gördüğümde dayanamıyorum da...

• Goldla baktım Sport ve Muvo TX 512 fiyatları aynı yaw ben bir fark göremedim
    Yani çokda ucuz değil bence
  • onlar zaten normal fiyatlar ...
  • Öyle güzellikler TR'de olmaz ya.Anca elin Amerikasında olur.Hem her şey ucuz hem de çok güzel kampanyalar oluyor.Ülkemde nerede
  • Lütfen memleketimizdeki Vergi yükünü ve kur stratejilerini eleştiriyor musunuz yoksa teessüf ederim yakıştıramadım

quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Öyle güzellikler TR'de olmaz ya.Anca elin Amerikasında olur.Hem her şey ucuz hem de çok güzel kampanyalar oluyor.Ülkemde nerede
  • Aaaa!!!Hiç eleştirir miyiz efendim?Devlet son kullanıcı korumakla (!) o kadar meşgul ki bazen kafayı yiyorum.Yani yakında Dubai kadar ucuz olacağiz.Devlet çok yardımcı oldu KDV ve diğer vergiler de.Bir de o kadar iyi bir piyasamız var ki Döviz sürekli med cezir modunda efendim Neyse yani diyorum ki Ülkemi seviyorum
  • sale nerden çıktı beyler yok öyle bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dün Creative Muvo Sport C100 modelini teknosadan 12taksitle 109 ytl ye aldım. bu ürün geçen sene (2005) şubat ayında türkiye ye geldiğinde 150$+kdv den satılıyordu. Gerçekten diğer markaların fiyat politikalarına göre Creative'nin fiyatları daha fazla düşüş yaşadı. Bunun sebebi iPod un pazar payını fiyat cazibesiyle kendine doğru çekmek olabilir. Aldığım ürün ile ilgili yorumlara gelince buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 14 Temmuz 2006; 23:18:44 >
  • arkadasım muvo sport c100 cogunlukla tercih edilmeyen bir player. ben muvo2 aldıgım zaman vardı ki 4 5 sene onceydi galba tam hatırlamıorum. o zmnlar ipod 4g vardı. yani cok eski model oldugu ve tercih edilmeyen bir model oldugu icin fiyat indirip stok tuketmek istiyorlar firmalar amacları tamamen buna yonelik bence baska da birsey degil.
  • creative muvo v200 hepsiburada.com da şu anda 298 ytl .Ben eskişehir Nt mağazasından 260 a aldım taksitle . Aslında önce daha pahalıydı hepsiburada ile aynıydı ürünü sipariş verdim geldiği gün fiyat düştü ben de taksitle aldım 260 a peşin daha da ucuz olabilir bencede cerative ler düştü.
  • ah birde zen neeon düşse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramses

ah birde zen neeon düşse

zen neeon ucuz zaten 350 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

arkadasım muvo sport c100 cogunlukla tercih edilmeyen bir player. ben muvo2 aldıgım zaman vardı ki 4 5 sene onceydi galba tam hatırlamıorum. o zmnlar ipod 4g vardı. yani cok eski model oldugu ve tercih edilmeyen bir model oldugu icin fiyat indirip stok tuketmek istiyorlar firmalar amacları tamamen buna yonelik bence baska da birsey degil.

Kesinlikle katılıyorum!!! Doğru söze ne hacet.Aynısını yakın zaman da Carrefour da yaptı.MuVo TX leri peynir ekmek satar gibi sattılar.Maksat stok erittiler.O da çok tutmamış modeldi.Aynı şekilde C100de öyle hiç bir zaman çok tutmadı.Çünkü kısmen sorunları vardı vs.

Şöyle sorayım iPod'ların yeni nesili geleceği zaman niye damping şeklinde kampanya yapmıyorlar?Yani normalde çok ucuza satmıyorlar?Arada ki fark bu işte.Çünkü adam iPod bir şekilde satacak.Yani iPod mini üretimden kalktı,TeknoSA indirim yaptım diye milleti kekliyor normalde satılan fiyatı indirim ayağına çok güzel yaptılar.

Keşke bütün markalarda bu olay olsa da Türk kullanıcısı olarak nimetlensek biraz

• Abi vergi vermeye razıyım ama bana dönse tamam diyecem...Verdiğim vergiler teroristlerin mezarlarına harcanıyor sırf bu yüzden soğuk bakıyom vergiye....
  • Dönmesi değil de vatandaşı keriz yerine konulması daha da kötü bence.Yani TR de %20 lik bir kaymak tabaka var(Bütün zenginler,iş adamları,SA,KOÇ,DH vs.).Bunlar nedense doğru dürüst vergi vermiyor.Kazandıklarına göre az veriyorlar.Ülke de vergi adaleti yok.Sonra senin benim gibi vatandaşın belini bükene de kadar vergi.Al alabildiğin kadar!!!Hangi ülke vatandaşından %73 vergi alır ya?Yok dünya da başka bir ülke yok!!!!Neyse işler çığrından çıkmadan sustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Abi vergi vermeye razıyım ama bana dönse tamam diyecem...Verdiğim vergiler teroristlerin mezarlarına harcanıyor sırf bu yüzden soğuk bakıyom vergiye....

+1923 verdiğimiz vergilerle pkkya yardım yapıyolar...
  • Buda güzel bir yaklaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

Abi vergi vermeye razıyım ama bana dönse tamam diyecem...Verdiğim vergiler teroristlerin mezarlarına harcanıyor sırf bu yüzden soğuk bakıyom vergiye....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.