Bildirim
Creative mi Asus mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kuzende xonar var 250 lirayken almisti hic memnun degil.ben de dinledim iyi degil gercekten ama win7 suruculerinden ama neden bilmiyorum.x-fi ile win7'de sorun yasamazsin. -
öncelikle ne için kullanıcaksın müzik içinmi oyun film içinmi ona göre tavsiyede bulunayım -
birde ses sistemin nedir oda önemli tabi -
Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: onuraykut
Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.
oyun devreye giryorsa o zaman x-fi yongasına sahip olanlara bakmalısınız. eğer bulabilirseniz auzentech prelude bu dalda sizi oldukça memnun eder.
bir ara forumun 2 el kısmında 175 lira ya alıcı bekleyenler vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
quote:
Orijinalden alıntı: onuraykut
Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.
oyun devreye giryorsa o zaman x-fi yongasına sahip olanlara bakmalısınız. eğer bulabilirseniz auzentech prelude bu dalda sizi oldukça memnun eder.
bir ara forumun 2 el kısmında 175 lira ya alıcı bekleyenler vardı.
Peki bu 2 kart arasında seçim yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim ? -
asus larda çip müzik için ideal denmişti bana. ben olsam creative i seçerdim. -
kimse kızmasın bana ancak forumlarda " hangisini seçmeliyim? " sorusu ile açılan konularda yapılan yorumların bende ki açıklaması sadece kafa karıştırmak :S
Bende ses kartı almak istiyorum z-5500 için ve yapılan yorumlarla bir karar vermeye çalıştım ancak kimi kullanıcılar " x-fi " oyun için uygun olandır ve onu tercih etmelisin derken bazılarıda eax desteğinin artık pek bir önemi kalmadığını savunuyorlar. Yabancı forumlarda arattım herkes x-fi titan'dan şikayetçi ve genelde kullanıcılar x-fi den asus'a geçenler. Şimdi ayıkla pirincin taşını, döndük en başa. NE ALICAM BEN :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X