Şimdi Ara

Creative mi Asus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ses kartı alıcam aklımda su an 2 kart var ASUS XONAR D1 AV100 PCI SES KARTI diğeri creative x-fi titanium pci-e ses karti bu 2 karttan hangisini almalıyım ?

• kuzende xonar var 250 lirayken almisti hic memnun degil.ben de dinledim iyi degil gercekten ama win7 suruculerinden ama neden bilmiyorum.x-fi ile win7'de sorun yasamazsin.
  • öncelikle ne için kullanıcaksın müzik içinmi oyun film içinmi ona göre tavsiyede bulunayım
  • birde ses sistemin nedir oda önemli tabi
  • Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraykut

Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.

oyun devreye giryorsa o zaman x-fi yongasına sahip olanlara bakmalısınız. eğer bulabilirseniz auzentech prelude bu dalda sizi oldukça memnun eder.

bir ara forumun 2 el kısmında 175 lira ya alıcı bekleyenler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: onuraykut

Çoğunluk film ve oyun için kullanıcam,ses sistemim z5500 olucak 1 ay içerisinde almayı planlıyorum.

oyun devreye giryorsa o zaman x-fi yongasına sahip olanlara bakmalısınız. eğer bulabilirseniz auzentech prelude bu dalda sizi oldukça memnun eder.

bir ara forumun 2 el kısmında 175 lira ya alıcı bekleyenler vardı.

Peki bu 2 kart arasında seçim yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    Asus mu Lenovo mu???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus larda çip müzik için ideal denmişti bana. ben olsam creative i seçerdim.
  • kimse kızmasın bana ancak forumlarda " hangisini seçmeliyim? " sorusu ile açılan konularda yapılan yorumların bende ki açıklaması sadece kafa karıştırmak :S

Bende ses kartı almak istiyorum z-5500 için ve yapılan yorumlarla bir karar vermeye çalıştım ancak kimi kullanıcılar " x-fi " oyun için uygun olandır ve onu tercih etmelisin derken bazılarıda eax desteğinin artık pek bir önemi kalmadığını savunuyorlar. Yabancı forumlarda arattım herkes x-fi titan'dan şikayetçi ve genelde kullanıcılar x-fi den asus'a geçenler. Şimdi ayıkla pirincin taşını, döndük en başa. NE ALICAM BEN :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.