Şimdi Ara

LOGİTECH Mİ EVEREST Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'a uğradım ve bu iki ürünü inceleme fırsatım oldu. Bir de siz değerli forum üyelerinin fikrini almak istedim. Sizce aşağıdaki ürünlerden hangisi daha iyi, daha kullanışlı? Şimdiden teşekkürler...
     LOGİTECH Mİ EVEREST Mİ ?  LOGİTECH Mİ EVEREST Mİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 3 Eylül 2013; 21:31:57 >

• aga şakamısın everestteki özellikler logitechten 10 kat daha iyi olsa (olamaz da) gene logitech alırdım garantisi malzeme kalitesi tartışılmaz çevre bileşenlerinde logitech tektir.
  • ses konusu hariç öyledir gerçekten de çevre bileşenleri konusunda. gerçi ses derken kulaklıklarını kastettim de onlar çevre bil. giriyor mu emin değ,ilim. ayrıca 1000 dpi en az ise sen onunla oynayamazsın sniper filan söyleyeyim.
  • tabikide logitech
  • Arkadaşlar tavsiyeniz için sağolun. Logitech 2+1 kullanıyorum çok memnunum ancak, mouse seçimimi everest'den yana yapmak istiyorum. Çünkü bu mouse everest'in 10-15liralık mouselerinden değil. Umarım Pişman olmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozgunask

Arkadaşlar tavsiyeniz için sağolun. Logitech 2+1 kullanıyorum çok memnunum ancak, mouse seçimimi everest'den yana yapmak istiyorum. Çünkü bu mouse everest'in 10-15liralık mouselerinden değil. Umarım Pişman olmam...

olacaksın hadi bakalım al görelim
  • fps mi oynuyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer mi Asus mu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim saçmalama everestin tüm malları kalitesiz
  • Kardeşim sen daha önce hiç GX8 kullandın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 5 Eylül 2013; 11:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem
    fps mi oynuyorsun

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulls23

Kardeşim saçmalama everestin tüm malları kalitesiz

Acaba kaç tane Everest ürünü kullandınız ?
  • önce arkadaslarin fikrini soruyorsun sonra atarlaniyorsun hrrkez fikrini soyluyor ya sorma yada fikirlerine saygi duy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım konuyu aydınlatmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgunask -- 5 Eylül 2013; 12:08:14 >
  • nasil konuyu ayditlatmaya calisiyorsun ben anlamadim hem soruyorsun cevap verenlere kiziyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g400 tavsiye ederim.
  • şu aralar ben de mouse bakıyorum ama logitech i karşılaştırdığım ürün everst değil ne yazık ki . razer mı logitech mi olsun diye düşünüyorum bu yüzden senin soruna gönül rahatlığı ile logitech diyebilirim sanırım.
  • Everest rezalet logitech tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN93

şu aralar ben de mouse bakıyorum ama logitech i karşılaştırdığım ürün everst değil ne yazık ki . razer mı logitech mi olsun diye düşünüyorum bu yüzden senin soruna gönül rahatlığı ile logitech diyebilirim sanırım.

Razer'la Logitech'i mi karşılaştırıyosunuz artık... Şaka heralede
    (yani Logitech'e kötü demiyorum ama bir Razer bir Steelseries değil malesef)

Logitech'le A4Tech'i fln karşılaştırsanız anlarım da... bu biraz komik olmuş... Logitech ürünlerinde özellik olarak çok şey sunmasına rağmen, malzeme kalitesi olarak aynı seviyeyi sunmuyor malesef... Bu da onu orta sınıf bir ürün yapıyor.

Kalite sıralaması olarak öneride bulunayım size...
    1. Kalite: Razer / Steelseries / Roccat / Thermaltake / Corsair
    2. Kalite: Logitech / A4Tech / Microsoft
    3. Kalite: Everest / Frisby / Inca

Tabi ki her marka grubunda diğerlerinden daha iyi olan ürünler mevcut mesela, Logitech'in G500/700 ve G19 serisi daha üst kalite ürünlerdir. Ama, Logitech ve A4 Tech firmaları orta halli müşteri grubuna hitap ederler. Bunlar için daha uygun bütçeli ürünlere odaklanırlar. Dolayısıyla malzeme kalitesini de fiyatı kırmak için mecburen düşürüyorlar.

Konu başılığında sorulan asıl soruya cevabım da; Tabi ki Logitech!! Everest ne ya... Vatan'da gittim inceledim bu dediğiniz Everest mouse'u... Şaka olsun diye yapılmış bir ürün... O fiyata üstelik... Madem 50-100TL arası bütçeniz var mouse için A4Tech V7 Bloody alın, ya da yukardaki link verdiğiniz Logitech G300s'ü alın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 19 Eylül 2013; 9:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN93

şu aralar ben de mouse bakıyorum ama logitech i karşılaştırdığım ürün everst değil ne yazık ki . razer mı logitech mi olsun diye düşünüyorum bu yüzden senin soruna gönül rahatlığı ile logitech diyebilirim sanırım.

Razer'la Logitech'i mi karşılaştırıyosunuz artık... Şaka heralede
    (yani Logitech'e kötü demiyorum ama bir Razer bir Steelseries değil malesef)

Logitech'le A4Tech'i fln karşılaştırsanız anlarım da... bu biraz komik olmuş... Logitech ürünlerinde özellik olarak çok şey sunmasına rağmen, malzeme kalitesi olarak aynı seviyeyi sunmuyor malesef... Bu da onu orta sınıf bir ürün yapıyor.

Kalite sıralaması olarak öneride bulunayım size...
    1. Kalite: Razer / Steelseries / Roccat / Thermaltake / Corsair
    2. Kalite: Logitech / A4Tech / Microsoft
    3. Kalite: Everest / Frisby / Inca

Tabi ki her marka grubunda diğerlerinden daha iyi olan ürünler mevcut mesela, Logitech'in G500/700 ve G19 serisi daha üst kalite ürünlerdir. Ama, Logitech ve A4 Tech firmaları orta halli müşteri grubuna hitap ederler. Bunlar için daha uygun bütçeli ürünlere odaklanırlar. Dolayısıyla malzeme kalitesini de fiyatı kırmak için mecburen düşürüyorlar.

Konu başılığında sorulan asıl soruya cevabım da; Tabi ki Logitech!! Everest ne ya... Vatan'da gittim inceledim bu dediğiniz Everest mouse'u... Şaka olsun diye yapılmış bir ürün... O fiyata üstelik... Madem 50-100TL arası bütçeniz var mouse için A4Tech V7 Bloody alın, ya da yukardaki link verdiğiniz Logitech G300s'ü alın...

yapmayın hocam v7 bloody de çok şikayet var a4tech e kaliteli mi diyorsunuz + thermaltake 1.sınıf felan değil logitechle yer değiştir lütfen.

• 7870XT'den de çok şikayet var ama bu hepsinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bazı üretim serileri hatalı olabiliyor. Logitech G500S'in de düzinelerce hatalı partisi var, forumda okuyup bakabilirsiniz (hem yurtiçi hem yurtdışı için geçerli). Peki G500S kötü bir mouse'mu? tabi ki değil... Ancak hatalı parti olmaması lazım...

Veya şöyle söyleyim, herkesin bayıldığı g103 ile g105 klavyeler.. Gamer ürün diye satılıyor... Kalite yoksunu ürünler, cünkü fiyat bazında kapısmak zorunda mecbur kalıyor firma... G105 gaming keyboard'u bir Thermaltake'in bir Roccat'ın yanına koymanızı tavsiye ederim. Hepsini yakın zamanda inceleme fırsatım oldu. Logitech inanın 100 küsür liralık cihazlar değil. Gayet basit bir klavyeye 5 tane macro tuşu koyulmuş o kadar... hele g105 bileklik koruması bile yok... Logitech gibi bir firmaya ayıp bence... G103'e bile yapmışlar... Üstelik tuş kalitesi fln basit...

Ben de Logitech'i severim ama, A4 Tech'den zerre farkı yok gözümde. Asla bir thermaltake/roccat/corsair olamaz. Razer/Steelseries saymıyorum zaten. Klasman dışı...

Ayrıca dediğim gibi bazı ürünleri bir üst sınıfa tabi olabilir, her markanın. Çünkü müşteri ve bütçe odaklı ürünler kullanmak zorunda her marka. Bu durum sadece Razer ve Steelseries için geçerli değil, çünkü her şartta kaliteli ve pahalı ürünler üretiyorlar.

Mesela G19 serisi var ki Logitech'in bir çok ürüne taş çıkarır ama malum, fiyat... Ben genel ürün kalitesi olarak sıraladım, katılmıyor olabilirsiniz ama durum böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 19 Eylül 2013; 16:46:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.