Şimdi Ara

CREATIVE MUVO VIDZ 1GB MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “OLED ekranlı MP4 oynatıcı, MP3 çalar, foto gösterici .”
    500 Şarkı, 8 Saat Video, Yaklaşık 999 Adet Fotoğraf kapasitesi (1 Gb)
    MP3 Çalar,usb disk ,
    1.18" OLED ekran . 65.536 renk.
    Sürücüye ihtiyaç duymadan tak çalıştır özelliği
    Doğrudan kodlama özelliği ( İkinci bir müzik kaynağından ( Mp3 ,Cd/MD,walkman,radyo ) bilgisayarsız line-in girişi ile doğrudan mp3 formatına aktarma )
    Li-ion sarjlı pil.10 saat kesintisiz multimedya keyfi .
    Mpeg 4 video format desteği .
    Direkt Line-in kodlama ,Usb 2.0
    Müzik,fotoğraf,sunu ve diğer tüm dosyalarınız için taşınabilir bellek özelliği .
    90dB Ses gürültü oranı (SNR)
    Ebat : 32 x 66 x 15.7mm, 33g ağırlık

Bu özelliklerde ve 280 ytl sizce uygunmu arkadaşlar.Ben mp3 player olayıına yeni gireceğimde hem kaliteli hem fazla pahalı olmasın istiyorum.Bu aletin fiyat performans karşılaştırması sizce nasıl?

• valla eminimki ses kalitesi iyuidir birde o dandik mp4 playerlardan

örnek

eminim daha iyidir
  • Bayağı araştırdım bu modeli hatta hepsiburada.com dan sipariş bile verdim sona kafam çok karıştı ve siparişi iptal ettim. Çünkü kimi siteler fm radyo olduğunu kimisi olmadığını yazıyor. Fiyat karşılaştırması yaptım aradaki farklar çok yüksek kıllandım. Heralde 280 YTL olan da fm yok diğerlerinde var diye düşündüm. Ayrıca mp4 ve foto gösterimden pek bişi beklememk gerekiyormuş zira çözünürlük yetmiyormuş. Ama fm önemli değilse fiyatı makul. Ben son anda SONY ye döndümhttp://www.generationmp3.com/forum/Sony_NW_E003_1Go_noir-t34756.html ayrıntılı inceleme yapabilirsin.Hepsiburada da fiyatı 210 YTL civarı Ama beni tatmin etti. Şimdiden hayırlı olsun alacağın mp3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazilim -- 3 Haziran 2006; 23:48:18 >

• açıklamaların için teşekkürler.Bende daha karar veremedim FM olup olmamasına.Benim için 1.öncelik mp3 ve mp4.Radyo olursa dahamı iyi olur yoksa gereksizmi daha karar veremedim.
  • Bu aleti az önce hepsiburada dan sipariş ettim.Bakalım elime ulaşınca ben sizlere teknik ayrıntılarını artılarını ve eksilerini yazacağım.Bu arada kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesinler lütfen....
  • Evet sonunda elime ulaştı.Küçücük bir alet.Boyutları 6,5 cm*3 cm *1 cm de derinlik var.Ekranı küçük ama işlevsel.Ses olarakta benim standartlarıma uygun .Son ses dinleyemedim o kadar diyeyim.Kulaklığını henüz deneyemedim onun hakkında bir şey diyemeyeceğim.
    Sadece usb den şarj oluyor.
    FM radyosu var.(Oturduğumuz yerde radyo zor çekmesine rağmen gayet güzel çekiyor.)Yalnız harici ses vermiyor.Sadece kulaklık ile dinlemek zorundasınız.
    Aletin kutusundan türkçe kullanım klavuzu çıkmadı.O yüzden menüleri çözmek biraz zamanımı aldı.Mesela dosyaları agaç dizin halinde gösterebilmek için navi tuşuna uzunca basmak gerekiyormuş bayağı uğraştım onu bulabilmek için.
    Shuffle modu var (Bu benim için artı bir özellik.)
    Ses kaydı var.Line in girişi ile dışarıdan mp3 kaydı yapılabiliyor.Ayrıca fm radyodan da kayıt yapabiliyorsunuz.
    Kendi cd sinde gelen transcorder programı ile videoları mp4 e çevirip izleyebiliyorsunuz.*mv4 formatına çeviriyor.Shakira The one klibini 55 mb dan 6.5 mb a kısa bir sürede çevirdi.Yalnız ekran biraz küçük olduğu için zorlanıyorsunuz video seyrederken.
    Txt dosyalarını gösterebiliyormuş fakat daha henüz denemedim.
    Pili için daha 1 günlük kullanıcı olarak çok doğru bir şey diyemem ama gelir gelmez şarj ettim.Bayağı kurcalamama rağmen hala full gözüküyor bu 1 günlük zaman zarfında.
    Şu an için söyleyebileceklerim bu kadar .Merak eden arkadaşlara özelliklerle ilgili bilgi verebilirim.254 milyonluk piranha cloud yanında bu alet 280 milyona bedava bence .İşçilik kalitesi olsun kullanılabilirlik olsun benim için çok iyi bir tercih oldu.Tavsiye edilir.

• ben de bundan almak istiyorudum ki burayı buldum. çünkü hem fiyat uygun hem de radyo+video oynatımı var.. 'gazilim' adlı üyenin söyledikleri benim de kafamı karıtırmıştı,bazı yerlerde FM olduğu yazması bazı yerlerde yazmaması ve fiyatlardaki 40-50 ytl farklar. ama büyük ihtimalle bunu alıyorum.. çünkü FM de olduğu kesinleşti.. elime ulaştıktan sonra ben de bilgi verebilirim. ama 'drgoksel' arkadaşım ben bişey sorucam 280 ytl demişsin de.. hepsiburada.cm'da şuanda 335 YTL olan bu ürün nasıl 280YTL ye aldın ki bu kadar fiyat artışı mı oldu yani 1 ay içinde :S bi de hala aynı memnunlukta mısın ürünle ilgili söylersen sevinirim :))
  • ben de creative movu vidz aldım teknosadan 270 küsür liraya. çok memnunum aletten.fm i de var video da oynatıo.videolara bakmak için de büyüteçe gerek yok ama biraz yakından bakma ihtiyacı hissediosun.ekranın görüntü kalitesi de gayet iyi
    aletin uyku modu var ve sayacı ayarlayıp kulaklığı takıp mışıll mışıll uyuyabiliosun bence çok güzel bi özellik!

sadece şarjı 2-3 gün dayanıo ama ben çok yüksek seste ve çook dinliyorum o yüzden ;)

herkese tavsiye edebilirim!..
  • arkadaslar isterseniz elimde iriver u10 var detaylı bilgi icin tıklayın
  • muvo vidz kullanan arkadaşlar!

size bi sorum var? şarj etmek için hep bilgisayarı mı kullanıyorsunuz yoksa adaptör aldınız mı? ben adaptör almak istiyorum ama manisada bulamadım siz bulabildiniz mi??? cvp atarsanız çook memnun olurummm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.