Şimdi Ara

Creative Muvo VIDZ 1GB Ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Creative Muvo VIDZ 1GB Ne düşünüyorsunuz

1GB 500 Şarkı, 8 Saat Video, Yaklaşık 999 Adet Fotoğraf
    MPEG-4 Formatında Video, MP3/ WMA Formatında Müzik çalar ve JPEG Formatında Fotoğraflarınızı Gösterir.

65000 renkli 1.18" OLED geniş ekranı ile net ve parlak fotoğraflar ve videolar, tüm görüş açılarıyla hep yanınızda olacak.
    Direk line-in kodlama
    Ses kaydedici
    USB 2.0
    FM radyo
    10 saate kadar pil ömrü
    Boyutlar 32 x 65 x 15.7mm
    Tüm bilgilerinizi depolayabileceğiniz depolama cihazı olarak kullanım

paket içeriği

MuVo Vidz™
    Kulaklık
    USBKablosu
    Kese
    Line-in Kablosu
    Kurulum CD'si VE HEDİYESİ

Arkadaşlar bu ürün nasıldır orumlarınızı bekliyorum inceledğim kadarıyla fiyat performans açısından güzel ama yorumarınız için şimdiden teşekkür

• Açıkçası herkesin gereksinimleri farklı fakat eğer video formatlarını oynatabilen bir mp3 çalar alacaksam ekranı 2.5'' den küçük olmamalı, bu üründe kullanılan 1.18'' lik ekranda video izlemek ne derece tatmin eder ayrı bir konu ama bunun dışında fiyatına göre gayet makul bir ürün tabi renkli ekranlı olmasıda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStİCaL -- 25 Ağustos 2006; 18:28:11 >
  • arkadaşlar bu ürünü kullanan yokmu aranızda...
  • biraz geç olmuş heralde ama ben kullanıyorum.ses kalitesi bana göre biraz düşük ama çıkışı yüksek.menüleri fln baya iyi ve tasarımı fln zekice(tuşları tam olması gereken yerde) kullanımı kolay.ses kalitesi ve 128*80 çözünülürlüğün düşük olması dışında -si yok gibi.ekran her açıdan acaip net bu arada oled olmasından dolayı o kadar işte...
  • video açısından almayı düşünüyosan pek tavsiye etmem.. ekran çok küçük..
  • film izlenmez tabi bunda zaten hafıza yetmiyo.film için tasarlamamış zaten adamlar.ama klip fln pek bişi beklemiyosan sadece klip de göstersin abi diosanız bence tatmin edici.ben alırken i-river u10 öneriyolardı ama onun havyansı ekranına göre ayarlanmış videolar da hayvan gibi yer kaplayacak.muvo vidz imde şu an boş yer yok ve toplam 142 şarkı ve 15 klip var o kadar...u10 da o kadar da olmayacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık iriver clix 2 8GB.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.