Şimdi Ara

creative neeon vs sandisk mx-5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 ytlye kadar önerebileceğiniz mp3 çalarlar nelerdir acaba
    Ben creative neeonu ve sandisk mx-5i bulabildim
    Bu ürünler civarında önerebileceğiniz başka mp3 çalarlar varmıdır acaba?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• kapasite?
    aradığın özellikler?
  • kapasite olarak 512-2 gb arası yeter hafıza kartı yuvası olursa dahada iyi ama olmazsa olmaz değil
    Özellik olarak ise:
    Fotoğraf-video göstermesi hiç önemli değil
    Boyutu ve ağırlığı o kadar önemli değil ama yinede pek ağır ve büyük olmaması iyi olur
    Radyosu olmalı
    Ses kaydının güzel olması
    Ses çıkışınında çok yüksekte dinlemem ama çok düşük bir ses gücüde olmasın yani orta halli bi ses gücü yeter
    Bu özellikli bir mp3 player arıyorum önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Birde Ankarada bulunabilen bir ürün olması gerek.
  • Creative C100
    Frimware ile radyona kavusuyorsun. Sd kart yuvası'na 1 gb'lik kart taktığın zaman, yemede yanında yat
    Fiyatıda 85-90 ytl civarında...
  • teknosanın ve hepsiburadanın sitelerinde özellik kısmında ses kaydını göremedim ses kaydı vardamı yazılmamış yoksa yok mu?
    Eğer varsa aldım gitti eğer yoksa aramaya devam
    Birde başlıktaki 2 ürünüde karşılaştırırsanız sevinirim.
  • Bildiğim kadarıyla ses kaydı yok...

• O zaman aramaya devam
  • dotum neeon u tavsiye ederim. hem şık hem hafif hem 1 gb hem mikrofonu var hem radyosu var hem line in özelliği var daha ne olsun. hem de mavi bilgisayarda 160 ytl den satılıyor (piyasa fiyatı 220 245 arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 10 Aralık 2006; 8:01:18 >
  • başka önerisi olan varsa sanırım bugun alıcam neeonu eğer bi sorun çıkmazsa
  • merhabalar,
    bende neeon düşünüyorum ancak bir takım çekincelerim var. Herşeyden önce pil meselesi. Bu cihazın pili ömrünü noktaladığında yedek pil bulmak sorun olacak gibi geliyor bana.. Siz ne dersiniz bu konuda?
  • ben usb işini pek sorun etmiyorum mavibilgisayarda 16 saat pil ömrü demiş e heralde 16 gitmez 12 gitse bile en uzun çıktığım yol 12 saattir yani bana yeter gibi geliyor.
  • arkadaşlar neeonun 5gb olanı harddiskli olduğundan teorikte 16 saat gidiyor olabilir fakat 1gb lık olan pratikte yaklaşık 20 25 saat kesintisiz müzik çalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 17 Aralık 2006; 11:32:54 >
  • arkadaşlar 1 gb lık modellerinde radyo varmı?
  • firmware update ile var
  • dün bu arayıştan sıkılarak gidip maviden 1 gb neeonu aldım görüntüsü çok hoşuma gitti firmware update ise çok basitti ses kaltesi ise benim için yeterliydi
  • creative sitesinde 512/1/2 GB modelleri için firmware dosyası yok diyo indirmiyo yane nasıl açıyosunuz radyoları ?
  • sitede armada zeeon radyo gibi birşey yazarsanız bilgiler var
    hatta işte linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_6433073/mpage_1/key_neeon%252Cradyo//tm.htm#6433073
  • bu neeon için alet yavaş çalışıyor demişler mavibilgisayarda yorum olarak. ne demek yavaş? açılmasımı yavaş? şarkı arası geçişlermi? nedir yani?
  • şarkı geçişlerindeki yavaşlık demişler ama beni hiç rahatsız etmedi yani playlist vs oluşturmadan direk attım şarkı geçişleri iyiydi playlist oluşturunca daha iyi olacağını düşünürsek yavaşlık sorunu olmuyor
    Bazı yerlerde 4-5 snde şarkı değişiyor gibi yorumlar vardı ben hiç böyle bir yavaşlığa rastlamadım
    Belki yavaşlık olarak şarkı çalarken menude gezme biraz yavaş onda da şarkıyı durdurup gezin yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.