Bildirim
creative nomad muvo nx 256mb shopping tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o kanalın hastaları var ya.. adamlar yemiyo içmiyo 24 saat tv başında bu kanalı izliyo.. bazen böyle iyi fiyatlar çıkıyo.. -
5 te 1 fiyat verseler genede tv den alışveriş yapmam -
quote:
Orjinalden alıntı: MyStİCaL
5 te 1 fiyat verseler genede tv den alışveriş yapmam
aslında internetten yapılan alışverişle pek bi farkı yok.. sadece telefon açıyosun, sisteme şifreni falan giriyosun.. kargoylu 3-4 günde geliyo..(bi akrabam bikaç şey almıştı da ordan biliyorum) -
Bana daha çok tv den bir şey alındımı sabah akşam arayıp promosyonlarından bahseceklermiş gibi geliyo bu hisse nerden kapıldım bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko
quote:
5 te 1 fiyat verseler genede tv den alışveriş yapmam
aslında internetten yapılan alışverişle pek bi farkı yok.. sadece telefon açıyosun, sisteme şifreni falan giriyosun.. kargoylu 3-4 günde geliyo..(bi akrabam bikaç şey almıştı da ordan biliyorum)
-
quote:
Bana daha çok tv den bir şey alındımı sabah akşam arayıp promosyonlarından bahseceklermiş gibi geliyo bu hisse nerden kapıldım bilmiyorum
öyle bişeyin olmadığından emin değilim.. -
Marketing olayında müşteri kesinlikle rahat bırakılmaz her daim yeni promosyonlardan haberdar edilir -
telefon edene küfür edersen belki kurtulursun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X