Şimdi Ara

Creative SB live! 5.1 hardware acceleration sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet güzel bir ses kartı SB live! 5.1 ama oyunlarda eax desteğini kullanamıyorum. Dxdiag da hardware acc. tam olarak ayarladıktan sonra oradaki ses testini yaparken bilgisayar kendi kendine reset atıyor. Oyunlarda da ses menülerinde ses ayarı yaparken restart atıyor. Sorunu anca no hardware acc. yapınca düzgün çalışıyor ama o zaman bg2 ve iwd2 deki environmental audioyu açamıyorum. Sanırım anakart ile ilgili bir uyumsuzluk var. p3-550 bx2000 128mb ram.
    Web sitesinde autopatch yapan linkte ses kartımın en yeni driver a sahip olduğu yazıyor. Bu arada forumu bayaa araştırdım ama benzer bir problem bulamadım. Yardım ederseniz çok teşekkür ederm.

• güzel bi sorun. slot değiştir. işe yarar umarım kolay gelsin.
    p.s buraya cevabı at bi zahmet.
  • Uisik dediğini yaptım ama sorun devam ediyor bu arada işletim sistemim win98tr bir ara winxp yükleyip test edeceğim. Full acceleration yaptıktan sonra ya da yarım accleration yaptıktan sonra winamptan müzik dinlerken reset atmıyor. Ayrıca eax ayarları ile oynayabiliyorum yalnız oyunlarda beni üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ace -- 27 Temmuz 2005, 0:45:43 >
  • oyun yazılımında hata olabilir. fazla kasma o zaman sistem normal çalışıyorsa bence sorun da olmayabilir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.