Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
43.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Pardon ya dikkat etmemişiz 2. ye takmışız
    Hem kulaklığı hem hoparlörü aynı anda takarak kullanabiliyoruz.Yani kulaklığı speakerin kumandasına bağlamamıza gerek kalmadı bu çok iyi oldu.

Aynen hocam, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Pardon ya dikkat etmemişiz 2. ye takmışız
    Hem kulaklığı hem hoparlörü aynı anda takarak kullanabiliyoruz.Yani kulaklığı speakerin kumandasına bağlamamıza gerek kalmadı bu çok iyi oldu.

Aynen hocam, hayırlı olsun.

Eyvallah kardeş.
    Kulaklığı kumandanın girişine takınca kalitede düşme olur mu?

• Ses kartının bütün özelliklerini kapattığım takdirde belirttiğim bütün olumsuz özellikler yine kendini gösterdi (vokallerin geri planda olması, enstrümanların vokallere göre daha iyi olup fakat yinede yetersizliği, bass güdümü vb..) tek farkı daha sönük bir şekilde olmasıydı. Ama tekrar ediyorum bu bahsettiğim kartın sadece müzikal başarımının eksiklikleri. Özellikle başta oyun olmak üzere dizi ve sinema tutkunları için inanılmaz başarılı bir kart. Ama müzik için kesinlikle tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 11 Haziran 2015; 9:32:38 >
  • Bende bu karttan arıyorum ikinci el satan varsa talibim gümrük vergisi eklendiği için sıfırını alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâwyer

Bende bu karttan arıyorum ikinci el satan varsa talibim gümrük vergisi eklendiği için sıfırını alamıyorum.

Hocam profilimden ilanima girebilirsiniz mobildeyim atamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiell07

quote:

Orijinalden alıntı: Sâwyer

Bende bu karttan arıyorum ikinci el satan varsa talibim gümrük vergisi eklendiği için sıfırını alamıyorum.

Hocam profilimden ilanima girebilirsiniz mobildeyim atamiyorum

Tabi teşekkürler

• CREATİVE SB ZXR ses kartı kullanıyorum.
    Takıma gelmek isterim

• merhaba bende Creative Sound Blaster Z almak istiyorum anakartımı değiştirdiğimden beri sesler kısık ve basslar iyice kötüleşti onboard olarak ses kartından 34 kat daha iyi olduğu yazılmış kartın bilgilerinde Z-5500 ile eski ankartımda 4 kademe yetiyordu sesi açmam şimdi ayni sesi alabilmem için 8 kademeye getirmem gerekiyor volüme sizce eski onboardımdaki perfomansı yaklarmıyım bu kartla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 8 Eylül 2015; 0:51:00 >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Yakalarsın, Z623 ile kullanıyorum aynen dediğin gibi çok az açabiliyorum volume'i.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    sağolun yorum için peki hocam Windows 10 kulanıyorum 64 bit driver varmı eski creative x fi titanium modelini almıştım driver sorunu yüzünden iade etim birde forumda şuan en uygun 250 TL 2 el bölümünde sıfır ülkemizde 361 TL amazonda 89$ 3 aşağı 5 ukarı 370 TL ye geliyor bana forumdan amazon.com üzerinden getiren arkadşlarla konuştum 275 TL getirtebiliriz diyorlar hangisi mantıklı sizce
    W10 driverları yayınlandı şuan onu yükledim kullanıyorum.

Amazonda black friday yaklaşıyor o zaman 75 dolara felan düşüyor totalde 255 liraya felan geliyor.
    Amazonda black friday ne zaman olur tam olarak 1 defa alış verişim oldu onun için bilgi sahibi değilim bu konuda haber verirseniz memnun olurum teşekkürler bilgiler için olmadı artık 361 TL den alıcağız TR den
    27 kasımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

Amazonda black friday ne zaman olur tam olarak 1 defa alış verişim oldu onun için bilgi sahibi değilim bu konuda haber verirseniz memnun olurum teşekkürler bilgiler için olmadı artık 361 TL den alıcağız TR den

Creative'e büyük bir alkış benden, kaç senelik ürününe Windows 10 desteğini verdi.

Birde bugün baktım eski ürünleri dahil, bütün sitesini gözden geçirmişler çok güzel olmuş, iyiki almışım çok memnunum.

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

Windows 10 Driveri ilk sayfaya eklendi !

okadar övgü dolu yazılar okudum şu ses kartı hakında artık alınca bende yazarım memnun kalırsam şayet XF Titaniumda aradığımı bulamamıştım şayet inşallah bunda da böyle olmaz teşekkürler
    Creative driver konusunda geçmişte belkide en çok eleştirilen firmalardan biriydi şu an bu konuda daha hassas davrandıkları görülüyor.

Ha bu arada Logitech Z623 ü müzik tarafında yetersiz bulup Edifier S530D ve Microlab Solo6 aldım Creative SB Z ile alınabilecek en iyi verimi alıyorum desem yanlış olmaz. Bundan sonrası Hi-Fi dünyasına Kaliteli Kaynak + DAC + Anfi + Kablo + Bookshelf Speaker bileşimlerine kadar gidiyor...
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyiz, yapma etme.
    Şu Creative mavi tam ekran driver kurma ekranı beni öldürüyor.

pro studio da kullanmak için profil nerden bulunur? veya 5.1 müzik için hangi ayarlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

pro studio da kullanmak için profil nerden bulunur? veya 5.1 müzik için hangi ayarlar?

30 sn süren birşey hocam takmayın.

Yabancı sitelere bakmanızı tavsiye ederim, ben ek profile gerek duymadım siz neden duydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: hitman

30 sn süren birşey hocam takmayın.

Yabancı sitelere bakmanızı tavsiye ederim, ben ek profile gerek duymadım siz neden duydunuz ?

Audigy 2 ZS den buna geçtim, ama o sesi alamadım bundan

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.