Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
44.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En son sürücü yüklü değil mi ? Garip olmuş gerçekten, google'da yabancı sitelerde aratın.
  • En son sürücü yüklü valla bende anlamadım... Baktım google da benimkine benzer birşey bulamadım.Şimdi creative forum a üye oldum , üyeliğim onaylansın konu açıcam baska çarem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 28 Aralık 2016; 23:17:21 >
  • merhabalar, 24 aralıkta sipariş geçtiğim, toplamda 50 Euro'ya aldığım ürün, standart kargo seçili olmasına ve teslim tarihi 11 ocak demesine rağmen, dün elime ulaştı ve şok oldum :)

fakat kolileme kalitesinden memnun kalmadım. direk amazon kolisi içine koymuşlar, üstüne bir şey gelip çökebilir ve karta zarar vermiş olabilirdi. Allahtan böyle bir durum olmamış..

ikinci hedefim amazondan psu sipariş etmek olacak..teşekkürler.

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

• Arkadaşlar size sxr ve essence stx ii ses kartlarıyla alakalı bilgi vereyim.

Yurt dışında bazı audophile şahıslar ses kartının üzerinde gelen op-amp'ları beğenmeyip

Kule gibi op amp
    https://www.bursonaudio.com/products/supreme-sound-opamp-v5/

son model burson op amp
    https://www.bursonaudio.com/products/supreme-sound-opamp-v5i/

dual op amp
    http://sparkoslabs.com/product/discrete-op-amp-ss3602/

takmaktadırlar, ses kartlarının çıktığı doruk nokta da budur... tam ses kartı aldım rahat ettim derken bu op-amp'lar ile sound experience en üst düzeye taşınmaktadır..

• Arkadaşlar bende Creative Sound Blaster Audigy FX var , içeriği kırpılmışta olsa z serisi ile aynı ses ayarları var. Sizdeki müzik ve film ayarları nedir acaba ?
  • 2.1 ayarlarını kulaklık içinde kullanabilir miyiz ? Kulaklık için başka ayar var mı yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addict1ve -- 1 Ocak 2017; 21:0:51 >
  • Merhaba ben bugün creative sound blaster z aldım kulaklığım razer tiamat 7.1 müzik dinlerken bazı yerlerde ses alçalıp yükseliyor sanırım gürültü engelleme devreye giriyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu bu yüzden muzik dinliyemiyorum yardımcı olabilecek var mı?
  • Reqdevill R kullanıcısına yanıt
    Smart Volume açık ise kapatın.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Üstte bir mesaj atmıştım,sende ayarlı ise söyler misin ? Ayrıca sana hala etiket ile mesaj atamıyorum forum içinden,illa bir mesajını seçmem gerekiyor.
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Forumun saçma hatalarından biridir, forumda cevaplamada ve konuya çağrılmada 1. olduğum için belki artık forum kaldırmıyordur daha fazla çağrılmayı.

Benim kullandığım ekstra ayar yok dostum default hepsi, Surround, Crystalizer, Bass, Smart volume açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Smart Volume açık ise kapatın.

kapalı
    Anladım sağ ol. Srs ye göre biraz boğuk ama.
  • Kartınızda ucuz G-Luxon/Fujicon veya kaliteli Nichicon Fine Gold kapasitörlerin kullanıldığını anlamak için ilk sayfaya anlatım ve resim eklenmiştir, ben kontrol ettim ve benimki de Nichicon çıktı kimbilir belki sizin kartta da gold kapasitör vardır ilk sayfaya bakarak bunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2017; 21:47:13 >
  • Eski bilgisayarımda sound blaster audigy live kullanıyordum vede son derece memnundum. Yalnız yeni topladığım bilgisayardaki anakartda eski tip pci girişi olmadığı için başta sound blaster x-fi surround 5.1 pro aldım vede hiç memnun kalmadım. Muziği hep kulaklıkla dinlerim vede 5.1 pro'da desibel kulaklık için oldukça düşük. Bundan sonrada sb z almaya karar verdim. Bu ses kartı oyun için harika. Özellikle verdiği sanal surround mükemmel. Tüm ince ayrıntıları gayet net bir şekilde duyabiliyorsunuz.

Gelgelelim bu ses kartından memnun kalmadığım kısma; müzik. Bu ses kartından müzik dinlerken 3-5 şarkıdan sonra kulaklığı kulağımdan çıkarıp atasım geliyordu çok fena kulak tırmalıyordu. Tizler artık ayrıntaları iyi versin diyemidir nedendir bilemiyecem bayağı yüksek geldi bana. 1 yıldır böyle kullandım eskisi kadar müzik dinlemiyordum dinleyesim gelmiyordu. İnternette araştırdığımda yabancı forumların çoğunda müzikteki bu sıkıntıdan bahsediliyordu. Pax driver filanda denedim onla daha kötü oldu. Başta ses kartını değişmeyi düşündüm ama oyunlardaki performansınada bir o kadar hayran kaldığım için değişmek istemedim. Sonra bir kulaklık amfisi alıp denemeye karar verdim Fiio A3 aldım. Ses kartındaki kulaklık çıkışına bağladım aynı tizler devam ediyordu. Yabancı forumlarda bu ses kartının kaliteli olan dac'ının normal hoparlör çıkışında olduğunda olduğunu söylüyolardı. Birde normal hoparlör çıkışını A3'le deneyeyim dedim vede sonuç inanılmaz! Özlediğim eski müzikten bile daha iyisini elde ettim. Tabi bu arada kulaklığı öncedende normal hoparlör çıkışında denemiştim ama amfi olmadan bu kadar farkı vermiyodu. Tizlerde gene kulaklık çıkışından azdı denediğimde. Şu anki kullandığım kulaklıkda philips A5pro.

Yani sonuç olarak kulaklıkla müzik dinlemeyi seven biriyseniz bu ses kartının kulaklık çıkışı sizi tatmin etmeyecektir diyebilirim. Ama oyun konusunda gerçekten mükemmel performansa sahip. Müzik dinlerkende hiçbir ayarı açmam eq bile kapalı olur öyle severim. Ama oyunlarda ve filmlerde mutlaka surroundu açarım.

Tabi bu arada kulaklıkta müzik için kötü derken bunu bir onboardla kıyaslamayın. Bunun o kulaklıktaki kötü hali bile onboarda 5 basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 5 Ocak 2017; 13:23:8 >

• hyperx cloud 2 aldım arkadaşlar ve bu kulaklık 7.1. Sound blaster z ye taksam 7.1 özelliğini kullanabilirmiyim ?
  • merhabalar. win10 için hala tek driver görünüyorsitede. bu sorunu çözebilen oldumu? ben o driveri denedim ve ses takılıyor atlıyordu. bu yüzden win10 kullanamıyorum zxr yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajı yazdıktan sonra tekrar baktım ve yeni driver gelmiş bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 Ocak 2017 güncellemeli v1.01.10 yeni driver

SB Z, ZX ve ZxR için eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Ocak 2017; 13:36:34 >
  • Şu renk profili etkin olduğunda panelin 2 dakkada ancak açılması vede diğer sekmelere geçişlerinde bir o kadar sürmesiyle ilgili olan bug'ı düzeltmemişler hala bu sürümde de
    versiyon v1.01.10 eski olmuyor mu? kontrol ettiğim zaman 2.15.04 görünüyor?Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.