Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
44.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ay 2 sipariş verdim amazondan kimi 9 günde kimi 3 haftaya yakın sürdü gelmesi. Buda 1 haftayi gecmezse super olur valla. I-parcel mi getirdi senin kartı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Oxy.gen- kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo ile geldi.

• Tamamdır sağol

• önceki "msi z87-g45" ile gelen "creative sound blaster cinema" çok hoşuma gitmişti
    şimdi yeni anakartım "msi b150 gaming m3" aldım ama naimic hiç hoşuma gitmedi yazılımın arayüzüde kötü ses kaliteside
    bir ses sorunu var ve eğer ses sorunu donanım kaynaklık çıkarsa o donanımı iade edeceğim (anakart veya hoparlör).
    az evvel sipariş geçtiğim "sound blaster zx" ilk harici ses kartım olacak ve kullanmayı düşünüyorum
    şuan elimde creative a320 2.1 ve ayrıca yeni aldığım creative t6300 5.1 var fikirlerinizi bekliyorum

(not: nahimic özelliklerini tek tek kapatınca ses düzeldi gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 18 Aralık 2016; 5:38:24 >
  • Öneri derken ? Anakartların ses chiplerinden bir şey beklemeyin o kadar reklam falan göz boyama.

Sound Blaster Z PCIe Gaming Sound Card BESTSELLER
    57.31 + 8.14$
    https://www.amazon.com/gp/product/B009ISU33E
  • Arkadaşlar bir sorunum var . Zxr kullanmaktayım kartı sisteme takalı 1 hafta falan oldu. Şuan ki kulaklığım hyper x cloud 2 . Bugün muzik dinlerken sesin senkronize olmadığı fark ettim yani sağdan ve soldan eşit ses gelmiyordu. Creative control panelden test yaptım soldan tam ses geliyor sağdan gelen ses ortadan geliyormuş gibiydi . Neyse uğraşmadım ses kartını default a çektim ve düzeldi (karttan açılışta gelen çıt sesi geldi ) . Tekrar başladım muzik dinlemeye 3-5 dk sonra yine aynı sorun. Bu seferde control panelden spearkers/headphones dan speakers a alıp tekrar headphonones a çektim(yine çıt sesi geldi ) düzeldi.

Yani sürekli bu ayalarları mı yapmam lazım ? Başına gelen var mı ?

+Win 10 kullanıyorum + zxr win 10 sürücüsü kurulu .
    +Elzem bir ayar yapmadım sadece control paneldeki pro studio ayalarım açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 18 Aralık 2016; 23:43:16 >
  • İyi akşamlar. Creative ZX Ses kartı ve Logitech Z906 ses sistemi kullanıyorum.Bilgisayarımda ek bir ses geliştirici program yok.(DFX vb.) Windows 10'da bunu yaşamadım ancak Windows 7'de EQ kapalı da olsa fazla tiz alıyorum gibi bir ses ortaya çıkıyor. Özellikle sesi yükselttiğim zamanlarda. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Elimdeki t6300 analog 5.1 ile nasıl bir ses deneyimi yaşayacağım konusunda meraklandım fikir derken kasteddiğim buydu ayrıca oyun oynarken lazım olur diye Zx aldım teşekkür ederim teslimatı bekliyorum :)
  • benim kartım geldi bugün. creative sb Z modeli. beklemeye değer bu fiyatlara.. karta diyecek yok. uzun süre onboard ile dinleyince aradaki farkı hissediyosunuz
  • merhabalar, ben amazon.de'den şimdi sipariş verdim creative sbz'yi. 60 Euro idi, merhaba kuponu ile 50 euroya yani 198 tl'ye aldım. fakat hiç bir yerde vergi mergi bilmem ne yazmıyordu? bir sıkıntı mı var acaba? siparişlerimde hazırlanıyor teslim tarihi 11 ocak 2017 yazıyor. (standart gönderim seçmiştim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

merhabalar, ben amazon.de'den şimdi sipariş verdim creative sbz'yi. 60 Euro idi, merhaba kuponu ile 50 euroya yani 198 tl'ye aldım. fakat hiç bir yerde vergi mergi bilmem ne yazmıyordu? bir sıkıntı mı var acaba? siparişlerimde hazırlanıyor teslim tarihi 11 ocak 2017 yazıyor. (standart gönderim seçmiştim)

Daha kanun yürürlüğe girmedi, onun girmesi, amazonda uygulanması falan zaman alır.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkürler, kanun yürürlüğe girmediği için ben vergiden muaf oluyorum o zaman? yani hiç bir şekilde vergi ücreti alınmaz mı?
  • sb z kartın kasa ön paneline bağlantısını yaptım direk karta bağlamakla ön paneli kullanmak arasında kalite farkı olur mu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: briareus

sb z kartın kasa ön paneline bağlantısını yaptım direk karta bağlamakla ön paneli kullanmak arasında kalite farkı olur mu sizce

Olur diyemem ama her zaman direkt takılmasından yanayım.
  • Arkadaşlar zxr kullanıyorum, hoparlör olarak z2300, kulaklık olarak beyerdynamic mmx300 kullanıyorum. Genel olarak boş vaktim cs:go oynayarak geçiyor. Rütbem global elite. Noktasal ses alabileceğim ayarları olan varsa paylaşabilir mi. Kulaklığı 6 mm lik girişten takıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar...2 seneye yakındır 'Z' serisini kullanıyorum...Kartı anfiye analog bağlıyorum ve memnunum fakat aklımda hep 'ZXR' serisi var daha çok müzik dinliyorum,ne dersiniz 'ZXR' serisi fark edermi değiştirmeye?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: one gun

Merhaba arkadaşlar...2 seneye yakındır 'Z' serisini kullanıyorum...Kartı anfiye analog bağlıyorum ve memnunum fakat aklımda hep 'ZXR' serisi var daha çok müzik dinliyorum,ne dersiniz 'ZXR' serisi fark edermi değiştirmeye?...

Para çoksa değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: one gun

Merhaba arkadaşlar...2 seneye yakındır 'Z' serisini kullanıyorum...Kartı anfiye analog bağlıyorum ve memnunum fakat aklımda hep 'ZXR' serisi var daha çok müzik dinliyorum,ne dersiniz 'ZXR' serisi fark edermi değiştirmeye?...

Para çoksa değer.

Zxr'yi 2.el almayı düşünüyorum...İkisinide kullanan varsa cevap verirse memnun olurum...Kağıt üstünde farklar ortada pratiktede aynımı?...
  • one gun kullanıcısına yanıt
    Session adlı kullanıcı üstte veya önceki sayfada yazmış olması lazım, herkes DEĞER diyor.
  • Şöyle garip bir sorun yaşıyorum ZX ile ilgili ve çok can sıkmaya başladı

Creative Pro Studio da ayalarda herzaman 5.1 surround seçili çünkü sistemim z5500 dogal olarak 5.1 kullanıyorum oyunlarda videolarda vs... Oyunlarda süper ama sorun şu ki 5.1 seçiliyken bazı netten izlediğim videoların sesi gelmiyor.. Hiç ses yok... Bazı youtube videoları ve twitter daki çoğu video da ses yok... Yani şu ayardayken

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

Sesleri duyabilmem için dediğim gibi videolarda bunun 2.0 stereo yapmam gerekiyor... Bunu yapınca sesler gelmeye başlıyor

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]

Artık her defasında oyun oynarken 5.1 , nette takılırken 2.0 seçiyorum habire gir değiştir çok canımı sıkıyor kartı satma derecesine geldim... Z5500 ile kullanıyorum.

Mesela şu videoda ses yoktu 2.0 yaptım ses geldi
    https://www.youtube.com/watch?v=ADffYHDefLg

Hiç böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.