Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
44.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taşınabilirlik önemli değilse laptopta kullanmayacaksan kesinlikle Z ama öteki halde de Omni kesinlikle pişman etmez güzel ürünler bunlar hele bu paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Kartı almayı düşünüp de ikilemde kalan varsa, KALMASIN!.

Yahu beyler ben forumda biraz abartıldığını düşünüyordum kartın. (SB Z) 2 Gündür uyduruk çin malı 2+1 sistemimle müzikleri tekrar dinliyorum bu nedir böyle ya bu nedir. Vallahi şarkılardan aldığım tat kompile değişti. Ayrıca ses seviyesi müthiş bir şekilde artıyor öyle az buz değil resmen çağ atlıyor. Birde bir şey farkettim şarkıların arkasında bir sürü enstrüman varmış bunları yeni duyuyorum resmen. Amazon.de den aldığım Logitech z533 2+1 ses sistemim gelince bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum. Bizi bu kartla tanıştıran ve uygun fiyatlara almamızı sağlayan mühendis beye tekrardan çok TEŞEKKÜRLER.

Hele şükür bir kişiyi daha uyandırdık.

Neymiş ses kartları gereksiz miymiş ?

Anakartların o bol reklamlı ama fason ALC 1150 chipleri traş mıymış ? (Harici ses kartlarına göre tabi)

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Tamam veriyorum siparişi, anladın sen :) Teşekkür ederim :) grup priz.... :D
  • Bütçeni zorlayamacaksa ZX tercih etmen daha iyi olur.Zx de daha kaliteli ses alırsın.

Z ile Zx arasında ilk sayfada da yazıldığı gibi kontrolcü ve daha kaliteli kapasitor farkı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdığım kadarıyla ZX'te ''ACM'' ses kalitesini düşürüyormuş.
  • Zx ve Zxr arasında büyük fark varmı yoksa Zx yeterlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkoba

Zx ve Zxr arasında büyük fark varmı yoksa Zx yeterlimi?

İlk sayfaya baktınız mı ?

Fark var bunu aradaki para farkına bakarak ta az çok anlayabilirsiniz.
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Zxr deki dac BB diye hatırlıyorum yani diğerlerinden çok daha kaliteli ilk sayfada göremedim atlanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkcirak -- 4 Aralık 2016; 14:55:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar bir şey kafama takıldı. Şimdi güzel bir ses kartımız var. Ana kart da yerleşik gelen hepimizde Realtek Hd audio Driver var. Siz bu driver'i kaldırdınız mı pc den ? Arada bir güncelleme geliyor bende yapıyorum mesela en son sürümü ama artık işlevsiz oldu sanırım ses kartı olduğu için o yüzden kaldırmak mı gerekiyor siz nasıl kullanıyorsunuz ? 6.0.1.8004 olmuş son sürüm güncelledim 360 Mb az da degil.

Biostan onboard ses chipini devre dışı bıraktığın zaman sadece ses kartı yüklenir windows tarafında. Yerleşik olarak olsa bile devre dışı bırakılınca driver felan yüklenmez zaten.
  • Devre dışı bırakmanı öneririm.

• Z bugün geldi onboard'a göre baya fark etti gerçekten. yalnız led'i çok kötü ya, kapatılmıyorda. bantlıyorlarmış çözüm olarak, öyle yapacağım büyük ihtimal.

ek olarak 2.1 (edifier m3200) sistemi hangi jack'e bağlamak gerekiyor? creative 3. jack'i göstermiş ama headphone jackine bağlayınca daha temiz ses aldım

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Aralık 2016; 2:41:34 >

• Aynen doğru yapmışsın.

• ZxR bambaşka bir kart yani z ve zx ile arasında cok fark var.
    Ayrıca ben Asus essence stx ıı aldım sonra sattım bana göre ZxR daha iyi yazılımıda daha iyi ayrıca kulaklık takmak için Acm cok kolaylık.
  • ZX ile aranızdayım

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU]
  • Creative Sound Blaster Z PCIE kartını kasaya taktıktan sonra müzik veya film izlerken değil ama oyuna girereken kasadan aşırı bir gıcırdama ve çalışma sesi geldi sonra hemen kapattım oyunu. Sizce bu ses ilk defa çıkması normalmi hani oyuna ilk defa girildiği için ? Yardım lütfen beyler.
  • Arkadaşlar bende z serisini Murat hocanın sayesinde amazondan bugün aldım.

hevesle kartı bilgisayara taktım.

bilgisayarı açtım tanınan bir donanım yoktu.

ama sesde vardı ekrandan geliyordu. biosa girdim onboardı disable yaptım, açtım yüne ses var ekranda baktım AMD HDMI dan çıkış yapıyor.

Neyse cdyi taktım yükledim ama hata verdi sisteminiz uyumlu değil diye.
    setup is unable to detect a supported product on your system

sitesinden win10 driverini yükledim gerçi sistem win 8,1 ama yine aynı.

Ustalardan yardım istiyorum..

• Arkadaşlar herşey den önemlisi kartı taktım bilgisayarı açtım YENİ DONANIM BULUNDU uyarısını anladım, kart bozuk olabilir mi?
  • Ah ahh, ses kartının altında diyot kalmış, istesen o diyotu oraya denk getiremezsin, yamulttum tık oturdu.

Açtım bilgisayarı tanıdı ve kurulum yaptım.

İşlem tamam dikkatli olun ana kart alırken benim gibi fakirlik yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 16 Aralık 2016; 22:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

Ah ahh, ses kartının altında diyot kalmış, istesen o diyotu oraya denk getiremezsin, yamulttum tık oturdu.

Açtım bilgisayarı tanıdı ve kurulum yaptım.

İşlem tamam dikkatli olun ana kart alırken benim gibi fakirlik yapmayın.

Bende başka anakarta takıp dene diyecektim ki sorun çözülmüş :) bende Amazondan siparis ettim haftaya gelir umarım.

• -Oxy.gen- kullanıcısına yanıt
    Tam 6 günde geldi benimkisi
    Türkiye den alsam bu kadar hızlı gelmez.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.