Şimdi Ara

Creative SB Z Ses Kartı Ailesi İncelemesi, Güncel Driverlar, Ayarlar, İpuçları [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
33
Favori
44.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swothra

Ben 230tl gibi bir rakama almıştım. 12 günde ulaştı elime. Z5500 üzerinde kulaklık çıkışı vardır ama mikrofon girişi yoktur.
    Donma sorunu yazılım üzerinden yapılmasa da oluyor. Yazılımın bi işe yaradığı yok zaten. Kısa süreli değil, o uygulamayı komple kitliyor. Yeniden başlatınca düzeliyor.

anladım yani ya kulaklıkla yada hoparlorle takıp kullanıcan geçişlerde problem var bunun dışında bir sorun yoksa bu kartı bende sipariş vereceğim z serisi geneli böyle ozman
    sizin öneriniz varsa dinlerim bu karta alternatif olarak
  • Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    Kulaklık/hoparlör geçişinde sorun var. Ama bu sorunda her yerde olmuyor. Flash video da patlıyor, Html5 de sıkıntı olmuyor. Benim oyunlarımda sıkıntı yapıyor belki seninkilerde yapmaz. Alternatif olarak pek seçenek yok. Asus yada HT Omega.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kulaklık/hoparlör geçişinde sorun var. Ama bu sorunda her yerde olmuyor. Flash video da patlıyor, Html5 de sıkıntı olmuyor. Benim oyunlarımda sıkıntı yapıyor belki seninkilerde yapmaz. Alternatif olarak pek seçenek yok. Asus yada HT Omega.

Zx var bende.Kulaklık ünitesi ayrı.Kulaklık ile hoparlör arasındaki seçimi yazılım ile yapıyorum.Sbz series control panel.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Yazılım ile de yemiyordu.

• quote:

Yazılım ile de yemiyordu.

amazondan sipariş geçtim 360 küsür lira tuttu daha 1 ay önce bakıtığımda 260 küsüre alınabiliyordu ben z olanı aldım ses sitemim z5500 5 senedir kutusunda yatıyordu aldım alalı dün akşam itibari ile kurulumu yaptım sesi akşam olmasından dolayı açamadım 5.1 olarak kullanıldığında crstalizer surround açıp kapatılabiliyor bass ayarı pasif konuma geçiyor speakers/hedaphones kısmında altta bass ile ilgili ayarı burada aktif ediyor anladığım kadarı ile ama bu ayarlar ilede oynadığımda çok değişiklik görmedim yani anlamadım tam olarak equalizer ayarı yaptım surround ve crystlizer kapadım güzel geldi z5500 ü analog olarak bağladım stereo x2 ve 6ch drect olarak dinlenebiliyor menüde dts vs ayarlar var ama bunların ve z5500 dekoderi karışık geldiği için kurcalayarak öğreneceğim artık.

• Wikingtoro kullanıcısına yanıt
    Bayağı pahalıya almışsınız. Ben 230tl ye almıştım. Sıkıntıyı görünce de, ses kartını sattım. Böyle bişi ile uğraşacak lüksüm yok.
  • quote:

Bayağı pahalıya almışsınız. Ben 230tl ye almıştım. Sıkıntıyı görünce de, ses kartını sattım. Böyle bişi ile uğraşacak lüksüm yok.

z5500+creative sound blaster z kullanıyorum elinde bu ikiliyi kullanıp bana tavsiye verebilecek olan varmı ince ayar vs subwoofer gain nedir bunu tam olarak anlamadım birde istediğim bass derinliğini yakalayamadım bass değilde sanki uğultu var sistemde ses frekanslarından pek anlamıyorum sanırım ince ayar yapmam gerekiyor bana bu konuda tavsiye verebilecek var ise yardımını bekliyorum özelden telefonumu gönderebilirim söylediğiniz gibi ben pahalıya aldım ama ihtiyacım vardı böyle bir seti anakartın ses çipi ile kullanmazdım verim alamazdım benim halen aklım zxr ile z arasındaki fark acaba işitsel olarak farkedilir bir derecedemi fiyatlandırma olarak zxr çok pahalı ve elimdeki sisteme göre bence en doğru seçim buydu zaten bunun bir üstü hi fi denen sistemler oluyor herhalde

• Creative sound blazter z aldım, iyikide almışım anakart daki on-board ses kartıyla arasında dağlar kadar fark var
  • sinangazi S kullanıcısına yanıt
    Herhalde kardeşim yoksa bunca insan buraya neden toplansın, bu kartları alsın.
  • Windows 10 ile stabil mi?

• Evet.

• Castiell07 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ilk sayfayı güncelleyeyim.

Creative'e helal olsun kartlarını sürekli güncel tutuyor ben W10 desteği beklemezdim mesela çoğu ürününe.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Geçmişte driver konusunda pek iyi olmayan firma bu defa hakikaten iyi gidiyor. Şimdilik bir önceki sürücülerle bir sorunum yok şayet sorun teşkil ederse bu yeni sürücüleri kurarım...
  • Ben direk yaptım update, illaki bi faydası vardır oyun film vs.

Bu arada güzel profili olan varsa paylaşbilir mi, kendi profili sadece oyun üzerine.
  • Konu baştan aşağı düzenlendi, okuması daha kolay hale getirildi.

Z, Zx, ZxR başta olmak üzere bütün Creative kartların W10 Driver listesi verildi.
  • zxr de coaxial çıkış var mı?
  • Bende 2 adet kule tipi hoparlör var (marantz hd450) Anfi kullanmadan bu ses kartı ile kullanabilirmiyim ?

• merhabalar. yukarıdaki linkde zx için driver var ama zxr için ben bulamadım. yanılıyormuyum? geçen senenin driveri var zxr için ve o sorunluydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bende yaklaşık 6 7 aydır Creative ZX var ve acayip memnunum... En kral onboard ses kartından misliyle daha kaliteli bir ses kalitesi alıyorum uzun zamandır.. Müzikse müzik oyunsa oyun filmse film, kısaca harika..

Benim sormak istediğim şey geçen Haziran malumunuz yeni driver çıkmış.. Benim işletim sistemi W7 64 bit Ultimate.. Driveri güncelleyen arkadaşlar bi fark oldu mu sizce yoksa aynı mi. Eğer farkedilir bi fark yoksa hiç düzenimi bozmadan kullanmaya devam edicem.. Düzen derken programın ayarları ekolayzir ayarları uydu mesafeleri falan arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Ekim 2016; 9:44:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.