Şimdi Ara

Creative SB0220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://drp.su/download.htm bu adresteki full sürümü indirip kurdum ve driverini yükledi, kart çalışıyor. Ama anakart çıkışımdan farkedilir derecede az ses alıyorum. Anakart çıkışımdan daha cok ve daha kaliteli ses alayım diye taktım ama alakası yok. Microlab M-820 2+1 kullanıyorum. Normalde ses ayar düğmesini yarıya kadar getirdiğimde ev inlerdi şimdi ise ses ayarı aynı yerdeyken normal dinlediğim seviye şiddetinde ses alıyorum.Acaba kartmı arızalı yoksa driver eskilik sorunu felan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikyBoys94 -- 25 Mart 2012; 21:25:48 >

• Ses kartını taktıktan sonra ses kartı üzerindeki çıkışları kullanmadınız mı? Anakart üzerindeki çıkışlardan bahsediyorsunuz.
  • Dalga mı geçiyorsun ? Bilgisayarı ilk defa gören birisi bile ki bilgisayar olmasına gerek yok;üstüne bişey taktıktan sonra eskisinin kullanılmayacağını bilir mantıken. Konu hakkında bilgin yoksa neden meşgul ediyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikyBoys94 -- 26 Mart 2012; 0:18:30 >
  • Bu güne kadar hangi konulara ne cevaplar yazdığıma bakarsınız ondan sonra yorum yaparsınız. Siz öyle yazdığınız için onu sorma gereği duydum.

Siz önce uslubunuzu değiştirin sonra soru sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikyBoys94

Arkadaşlarhttp://drp.su/download.htm bu adresteki full sürümü indirip kurdum ve driverini yükledi, kart çalışıyor. Ama anakart çıkışımdan farkedilir derecede az ses alıyorum. Anakart çıkışımdan daha cok ve daha kaliteli ses alayım diye taktım ama alakası yok. Microlab M-820 2+1 kullanıyorum. Normalde ses ayar düğmesini yarıya kadar getirdiğimde ev inlerdi şimdi ise ses ayarı aynı yerdeyken normal dinlediğim seviye şiddetinde ses alıyorum.Acaba kartmı arızalı yoksa driver eskilik sorunu felan mı?

"Anakart çıkışımdan daha cok ve daha kaliteli ses alayım diye taktım"

Ne yazdığınızı okuyun sonra yorum yapın.

• onboard ve pci ses donanımlarının her ikisini de aktif durumda tutmak dahil herşey akla geliyor. ilk gelene fırça atmak istemiş de olabilir. neyseki ikinci geldim..
  • Evet fırça atmak istedim. Akıl var mantık var. Müziği dinleyipte kartı takıp driverini yüklemek saatler süren bir iş mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster ZXR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.