Şimdi Ara

creatıve sound blaster 24 bit d.e 7+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam creatıve sound blaster 24 bit D.E 7+1 ses kartını almak istiyorum fiyatı 39 dolar sizce nasıl bende creatıve 7+1 hoparlör var bu kartı alsam iş görürmü ilginize teşekkürler

• Tabii ki de işini görür, zaten ses sistemin de 7.1 ise daha iyi olur. Bu kart audigy es ayarında yeniden revize edilmiş hali...
    100db SNR
    7.1, dolby prologic II ve dolby digital çözüyor.
    cmss 3d olarak eax advanced hd'ye sahip ki bu da oyunlarda 7.1 ses almanı sağlar...
  • teşekkürler
  • peki bişey daha soracaktım benim hoparlörde 3 adet ses girişi var seskartına takılan siyah , yeşil ve turuncu bu ses kartında turuncu giriş göremedim acaba kırmızıya mı takılacak benim hoparlör ınspıre t 7700
  • quote:

Orjinalden alıntı: GAMO

herkese selam creatıve sound blaster 24 bit D.E 7+1 ses kartını almak istiyorum fiyatı 39 dolar sizce nasıl bende creatıve 7+1 hoparlör var bu kartı alsam iş görürmü ilginize teşekkürler

çok güzel bilader kesene de uygunsa al,kaçırma derim!!!
  • O ses kartında da yeşil siyah turuncu var...
  • bende aldım 7.1 ama çözme işi varmı bilmiyorum 7.1 seçeneği olması çözmesi anlamına mı geliyor? creatıve sound blaster 24 bit D.E 7+1 burada D.E ne oluyor?
  • Peki bu ses kartı eax 4 destekliyormu? Yoksa eax 4 için illaki 160 milyon verip audigy 2 zs mi almak zorundayız?
  • Bende Audigy 2 ZS var. EAX4 destekleyen oyun yok yada ben bilmiyorum. Yeni oyunlar genelde EAX3 destekliyor. Hatta son çıkan Splinter Cell 3 bile.
  • yani en azından bizim dandik onboard ses kartından 1000 kat iyidir
  • Msi K8N SLI Platinum üzerinde creative ses var. Nasıl acaba? Bilen var mı?
  • K8N SLI bilmem ama K8N Diamond'da yukarıdaki ses kartının ses çipi var.
  • bu kart audigy nin kırpılmış hali, ls'yle yarışabilir bence, es i bilemiyorum
    5200 creativele pek bir farkını göremedim, ama çok da test edemedim.
    internette ls için çok da iyi şeyler yazmıyolardı, 0.5 audigy felan diyolardı :)

eax4 ü desteklemiyor galiba bu kart ama çok da önemli değil,
    audigy es de eax 4 desteği var, illa zs 2 ye gerek yok :)
  • bende mesela asus a8n slı anakart var ve üstünde onboard realtek 7+1 ses kartı var arkadaşlar.şu anda da creative 5+1 5200 hoparlör kullanıyorum.şimdi bu yukardaki creative 24 bit ses kartı bizim bu anakarttakinden daha mı iyi acaba?ayrıca bizim ekran kartlarındaki kaç ses kartı bit acaba?bide eğer bu creative 24 bit ses kartından alsk çok farkeder mi ses kalitesi,hissedilir mi yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahocom

bende aldım 7.1 ama çözme işi varmı bilmiyorum 7.1 seçeneği olması çözmesi anlamına mı geliyor? creatıve sound blaster 24 bit D.E 7+1 burada D.E ne oluyor?

? merak ettim bende?
  • valla bende bilmiyorum ne anlama geliyor kartın üzerinde öyle yazıyordu
  • İkisinde de aynı çip yok mu zaten? Ben öyle biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: zafercen

K8N SLI bilmem ama K8N Diamond'da yukarıdaki ses kartının ses çipi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çılgın efe

quote:

Orjinalden alıntı: ahocom

bende aldım 7.1 ama çözme işi varmı bilmiyorum 7.1 seçeneği olması çözmesi anlamına mı geliyor? creatıve sound blaster 24 bit D.E 7+1 burada D.E ne oluyor?

? merak ettim bende?

?BİRİSİ CEVAP VERSİN YA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.