www.amazon.com.tr Amazon.com.tr https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TYFPTMT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1Fiyat gayet iyi |
CREATIVE Sound Blaster Ae-7===> 3177 TL
-
-
cok iyi ne gayeti :)
-
Hocam indirim paylaşmaya korkuyorum millet bir tuhaf " Beş para etmez" gibi laflar ediyorlar. Bu yüzden biraz daha temkinli mütevazi olmaya çalışıyorum 😅
Açıkçası bu kart için düşüncem "Bir daha bu paraya bulamazsınız ihtiyaç varsa yumulun" dur...😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbux -- 23 Eylül 2022; 14:29:31 > -
kesinlikle bende audigy rx var sesle ugrasırım ben monitor almak istiyorum ama bunda aklımı cok celdi bu fiyata bir daha imkansız
-
Hocam bak bu indirimi paylaşmaya çekindim millet tuhaf tuhaf laf edecek "Hızı yavaş çöp" falan diyecek diye...
-
boşver yorumları sen paylaş çöp diyen 2 katını versin istediğini alsın
-
Yorumlara da bakmak lazım. Alanlardan ikisi garip sorunlar yaşamış ve çözememiş. Hatta oldukça faydalı bulunmuş bu yorumlar.
-
224 TL gümrük ve kargo ücreti var ekstra olarak, bilginiz olsun.
-
Çünkü bir grup var nereden saldırsam diye konu kovalıyor :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam indirim paylaşmaya korkuyorum millet bir tuhaf " Beş para etmez" gibi laflar ediyorlar. Bu yüzden biraz daha temkinli mütevazi olmaya çalışıyorum 😅 Açıkçası bu kart için düşüncem "Bir daha bu paraya bulamazsınız ihtiyaç varsa yumulun" dur...😁 |
boşver yorumları sen paylaş çöp diyen 2 katını versin istediğini alsın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X