Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Live! (CT4830)ses kartı ve philips 5+1 hoperlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün bi tane creative sond blaster live ( 5+1 olduğunu düşünüyorum çünkü 5 girişi var) ct 4830 digital ses kartı aldım ve PHILIPS MMS460 5.1 hoperlorlerimi bu karta bağladım biliyorsunuz bu hoperlorden 3 tane jack ile carda bağlantı yapılıyor sarı yeşil ve siyah bunları değiştire değiştire bağlamama rağmen maalesef tam ses alamadım yani ya bir ikisinden ses çıkmıyordu yada sub woofer çalışmıyordu. Ayrıca yüklemiş olduğum ses kartı yardımcı programda maximum 4 speaker konfirgasyonu görünüyor zaten 3 seçenek var headphone, 2 speaker 4 speaker. Benim sormak istediğim öncelikle bu ses kartım 5+1 mi? 2. olarak acaba benim tam verim alamayışımın sebebi doğru yazılımı yüklemememdenmi kaynaklanıyor yani doğru ses kartı ayarlama yardımcı programı. Eğer bana yardımcı olursanız ve bu ses kartı 5+1 değilse götürüp bilgisayarcının kafasına vuracağım. Yok tam tersiyse sorunu çözme yoluna gidicem. Çünkü bu ses kartı benim bozulan ses kartım yerine verildi ve kutusu ile orjinal sürücü cd si yoktu. Bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Ses kartın 4.1 büyük ihtimalle. 5.1 serisi ct değilde sb diye isimlendiriliyor bildiğim kadarıyla.
    Çünkü benimki sb live 5.1 dijital ve sb0220
  • peki bunu gösteren bi web adresi verebilirmisin yani bilgisayarcıya göstermek babında
  • creative serisi ses kartları epey karışık gelir başta.Şunu dene cdyi full kurunca programlara creative menüseü ekliyor içerisinde ayarları defaulta almak için seçenek var onu seç sonra tekrar creative altında bir sound blaster player gibi menü oluşturuyo çalıştır ve ok tuşunu tıkla orda gizli bir cmss seçeneği çıkar aktif yaparsan ve speaker ayarlarınıda tekrar değiştirirsen sorunun düzelecektir.
    kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: miskiab

creative serisi ses kartları epey karışık gelir başta.Şunu dene cdyi full kurunca programlara creative menüseü ekliyor içerisinde ayarları defaulta almak için seçenek var onu seç sonra tekrar creative altında bir sound blaster player gibi menü oluşturuyo çalıştır ve ok tuşunu tıkla orda gizli bir cmss seçeneği çıkar aktif yaparsan ve speaker ayarlarınıda tekrar değiştirirsen sorunun düzelecektir.
    kolay gelsin.

Denememe gerek kalmadı bu kartın 4+1 olduğunu öğrendim kesin bi kaynaktan ancak şöyle bi soru var c media 5+1 ses kartımı verdim yerine bu kartı 10 ytl farkla aldım üstelik önceki kartım 3 yıl garantiliydi (birebir değiştirme garantisi) ve seste problem olmuştu şimdi sordum bilgisayarcıya 7+1 36 ytl daha fark ver dedi yine creative off ya kazıklanıyormuyum ne??? Ne yapayım yaw??? Bi akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofdemon -- 25 Ocak 2007; 13:08:45 >

• iptal ettirdim bilgisayarcıdan eski ses kartımı alıyorum geriye gidip gold dan taksitle alıyorum 30 dolar + kdv 4 taksit yaptırıcam herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.