Şimdi Ara

Creative SOUNDBLASTER TACTIC RAGE WIRELESS Çok Özel Fiyatıyla Satışta..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soundblaster Tactic 3D Rage Wireless Oyuncu Kulaklığı, ülkemizde çok özel fiyatıyla satışa sunulmuştur.

Kısaca özelliklerini görselden ve vidyodan inceleyebilirsiniz.

Teşekkür ederiz.

Creative SOUNDBLASTER TACTIC RAGE WIRELESS Çok Özel Fiyatıyla Satışta..

• kablolusu ne zaman gelecek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezafeatmetal

kablolusu ne zaman gelecek acaba

.wireles oldugundan basagrisi yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

quote:

aynen öyle o yüzden kablolusunu bekliyorm ama kablouzunda yeri ayrı rahatlığı ayrı her ne kadar başağrısı yapsada
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle o yüzden kablolusunu bekliyorm ama kablouzunda yeri ayrı rahatlığı ayrı her ne kadar başağrısı yapsada

orasida varda kablosuz iyi olsaydi spawn falanda kullanirdi

kablosuz ps3 sistemlerine gider diye dusunuyorum?bos olunca gunde 7 8 saat pcde oyun oynuyorum pc zaten yeterince radyasyon yayiyo modem i de ayni sebepten salona koydum 10 metre kablo cektim biraz uzattim fakat sonuca gelirsek kalp krizi gecirme ihtimalin azaliyo 4 5 sene daha omrun uzuyor tabi cogu kisi takmiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

orasida varda kablosuz iyi olsaydi spawn falanda kullanirdi

kablosuz ps3 sistemlerine gider diye dusunuyorum?bos olunca gunde 7 8 saat pcde oyun oynuyorum pc zaten yeterince radyasyon yayiyo modem i de ayni sebepten salona koydum 10 metre kablo cektim biraz uzattim fakat sonuca gelirsek kalp krizi gecirme ihtimalin azaliyo 4 5 sene daha omrun uzuyor tabi cogu kisi takmiyo

Tabi teknolojinin yararları oldugu gbi zararlarıda var gelecek kablosuz iletisim üzerine inşa ediliyo (elektrik,şarj,internet vs) ya bunları kullanmycz ki bu cok zor yada bunlarn zararlarnı en aza indirmenin yollarnı bulacaz(bulacaklar)..

• arkadaslar bana bu kulaklıgı kullanana biri yardım edebilirmi lütfen

ilk kulaklıgı aldım pc ye usb yi taktım ses cıkısı vardı sonra driver yükledim pc de komple ses gitti harici kolonlardanda ses alamaz oldum

ve sımdı format attım driver felan da kurmadım sadece usb yi taktım tanımlama yaptı

ama suanda harici kolonlarımda ses var kulaklıgımda ses yok

creative sound blaster tactic 3d rage << ( wierless heatset) biri yardımcı olursa sevınırım vatandan aldım soracak kimse yok .s
  • ah firma yetkilisi bey yana yana yardım ıstedık zorla 1 özel msj attın dahada yazmıyon nerede kaldı müşteri memnuniyeti

bi ses kartınızla bi kulaklıgınıza dünya para verdik daha kullanamadık neyse canınız saolsun geri yolladım inş. yenısını yolarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

ah firma yetkilisi bey yana yana yardım ıstedık zorla 1 özel msj attın dahada yazmıyon nerede kaldı müşteri memnuniyeti

bi ses kartınızla bi kulaklıgınıza dünya para verdik daha kullanamadık neyse canınız saolsun geri yolladım inş. yenısını yolarlar

Merhaba,

Gecikme için özür dileriz. Cevabımızı özel mesaj olarak gönderdik. Durumun takipçisi olacağız.

Teşekkür ederiz...

Creative Türkiye
  • Hocam , yukarıdaki ürünü aldım , Rage wireless olanı yani . 8 saat şarza taktım , power düğmesi yanıp sönüyordu sürekli . Sonra şarzdan aldım , bilgisayara taktım lakin bir türlü çalışmıyor . Ses duyamadık daha aletten . Kurulumunu falan da yaptım ama bir türlü olmuyor . Kurulumdamı hata yaptım acaba diye biraz aradım nette ama döküman da bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim ...
  • ürünü vatandan aldım türkçe destek nerden alabilirim kendi sitesi ingilizce yardım edebilecek kimse varmı?
  • Creative Türkiye C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey benimde başıma geldi. Kulaklığı takınca sorun yoktu sonra driver ve firmware indirdim kurdum ve artık hiç ses gelmiyor. Kablosuz cihazın da ışığı yanıp sönmüyor, bilgisayara takıldığında takıldığına dair ses var fakat donanım tanımıyor maalesef. Lütfen yardımcı olun
  • Arkadaşlar bu kulaklık nasıl. Kulak kısmı genişmi rahat oturuyormu kulağa. Seslerde geçikme yada herhangi problem olurmu Kablosuz kulaklıklarda. Ayrıca bu baş ağrısı muhabbetti nedir.
  • ps3 ve ps4 e uyumlumu . tv de kullanabilirmiyiz.
  • Baş ağrısı olayını anlamadım gerçekten öyle bir şey var mı bir arkadaş daha yazmış başka konuda?
  • Kulaklığın ses kalitesi beklediğim gibi çok iyi fakat öyle bir sorunu var ki bütün iyi yanlar birden yalan oluveriyor işte. Kulaklık kulağınızda takılı iken yaptığınız her türlü hareket (kafayı sağa sola çevirme, esneme, konuşma falan filan işte) nedeniyle kulaklığın plastik aksanları kart kurt sesler çıkarıyor. Gerçekten çok sinir bozucu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.