Şimdi Ara

CREATIVE TACTIC 3D BILMECESI,BU SERI KULAKLIKLARIN FARKLARI,SES KARTI-KULAKLIK KOMBOSU GÖRÜŞLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tactic 3d serisinde bir çok model mevcut,omega w.-wrath w.-rage w.-rage usb-fury-sigma-alpha.

steelseries 3h_usb kulaklıgım bozuldugundan beri arayış içindeyim.tactic 3d serisinden kulaklık almayı da ciddi anlamda planlıyorum.ozellikle wireless olan yukardaki ilk 3 modeli düşünüyorum,çoğu zaman kulaklıklar kablo yüzünden sorun cıkarıyor,ayrıca bu 3 kulaklıgın suruculeri de 50mm.fakat bu 3ü arasında ciddi fiyat farkları varken ayrıntılı karşılaştırmalı inceleme bulamadım nette,teknik özellikler ve creativenin sitesinde yazan bilgiler acısından da bu kulaklıklar arasındaki kalite farkını bariz ortaya çıkaran bilgi yok.kafamı kurcayalan nokta burası.tactic3d serisi bildiginiz kapalı kutu.bu konuda ne düşünüyosunuz?bu seriden birden fazla kulaklıgı kullanıp yorum yapabilecek birileri de var mı aramızda?

ayrıca başka bir seçenek olarak da recon3d ses kartı ile saglam bi kulaklıgı kombine etmeyi planlıyorum.belki sennheiserden bi ürün olur,belki siberia v2 olur yada bu aralar ciddi ilgimi çeken asus cerberus olabilir.ki boru degil 60mm sürücü koymuslar kulaklıga.

bu sorular eminim ki bir çok kişinin kafasını kurcalıyor.ortak bi cevaplar bulabilirsek makbule geçicek.

son olarak 250 üstüne cıkmadan maledilebilecek başka ne gibi oyuncu kulaklıkları(müzik performansı da çok önemli)seçenekleri oluşturabiliriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.