Evet bu 2 kart karşı karşıya gelirse sizce kazanan kim olur bu 2 kart arasındakı farklılıklar nedir bu 2 kartı kullananların cevapları ne olacakdır ve sizce özellıklerı bakımından kim galip gelecekdir vs vs haydi bakalım..
2 sinide kullan dım şuan titanium kulanıyorum titanyum daha üstün giriş çıkış özellik bakımın dan seskalitesin de fark yok zaten
Halen ilgileniyorsanız şunu söylemem gerekli ki ürünler donanımsal olarak bir işe yaramıyorlar. on board bir ses kartından daha iyi ses çıkarttıkları kesin lakin donanımla bir işlem yaptığını söylemek gerçekten çok güç hemen hemen yaptığı herşeyi yazılımsal olarak yapıyor. Bilgisayarı yoruyor ve gene açık söylemem gerekirse çıkardığı sesinde doğal olmadığını söyleyebilirim. Bozulmadan önce yani 10 gün önceyedek yıllar önce ilk çıktığı zamanlardı almış olduğum harici creative 2nx ses kartımı kullanmaktaydım ve işin aslı bundan çok çok daha iyi bir aletti. geçenlerde elektrik gidip gelmeleri oldu ve alet bir daha açılmaz oldu bende epey araştırıp sonunda gidip creative titanium aldım ve pek memnun olduğumu söyleyemem. Vista ve Xp ,ki işletim sistemim var ikisinide kullanıyorum. Ve şu varki ürünün çıkardığı sesler her iki işletim sisteminde farklılıklar gösteriyor buda ürünün donanımsal olarak çalışmadığının bir göstergesi zaten.
Saygılarımla,
creative x-fi xtremegamer fatality pro kullanıyorum. son derece de memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: speedfirat
pci-e arayüzü+optik çıkışlar +gamer da 2mb titaniumda 16mb ram olması ve dolby ve dts desteğinin artı ücret ödemeden direk içinde gelmesi başka bir farkı yok bildiğim kadarıyla
Biraz önce titanium alan bi arkadaşım farkını sorduğumda böyle demişti...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme