Şimdi Ara

Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı (SATILIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı

Ürün temizdir, garantisi bitmiştir. Herhangi bir sorunu yoktur; servis, tamir görmemiştir.

Çıkışları altın kaplamadır, üzerinde oyunlarda maksimum performans alabilmeniz için 64 mb X-Ram bulunmaktadır.
    X-Ram üzerinde ışıklı (kırmızı renkte) Fatal1ty logosu yer almaktadır.

Özellikleri ve inceleme için (İngilizcedir):http://www.overclockersclub.com/reviews/sbxfi/

Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Ses Kartı (SATILIK)

İlandaki fotoğraf ürünün birebir kendi fotoğrafıdır. Görüleceği üzere soğutuculu modeldir.

Fiyat: 90 TL

Takas, pazarlık yoktur. Kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack §hadow§ -- 6 Ocak 2013; 23:39:51 >

• aaaaaaa :S dün x-fi titanium aldım vatandan keşke dün koysaydın almıştım bile . güzel ürün hayırlı satışlar..
  • Merhaba,

İlan kaç gündür yayında, bugün sadece güncelledim :) Gözünüzden kaçmış sanıyorum
  • PM
  • pm
  • Takip
  • bir adet pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • sıkı takip para bulunca almak üzre ancak bi inceleyeyim eski bi kart mı bf 3 de gerekli performansı verebilirmi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

sıkı takip para bulunca almak üzre ancak bi inceleyeyim eski bi kart mı bf 3 de gerekli performansı verebilirmi ...

Mesaji gec gördüm, özür dilerim. Bu kart adindan da anlasilacagi üzere daha cok oyunlarda performans vermesi icin üretilmis. Üzerinde de 64mb X-Ram var, bunun sayesinde oyunlarda az da olsa performans artisi saglar.

Biraz daha fikir vermesi acisindan, Creative'in efsane Xtreme Music kartinin üzerinde 64 mb X-Ram olan versiyonudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

sıkı takip para bulunca almak üzre ancak bi inceleyeyim eski bi kart mı bf 3 de gerekli performansı verebilirmi ...

Mesaji gec gördüm, özür dilerim. Bu kart adindan da anlasilacagi üzere daha cok oyunlarda performans vermesi icin üretilmis. Üzerinde de 64mb X-Ram var, bunun sayesinde oyunlarda az da olsa performans artisi saglar.

Biraz daha fikir vermesi acisindan, Creative'in efsane Xtreme Music kartinin üzerinde 64 mb X-Ram olan versiyonudur.

teşekkürleeer

• creative,nin x-fi serisi ses kalitesi ve yazılımı mükemmel .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLack §hadow§

quote:

Aynı kart bende var. Tek sorun çıkan oyun BF3 haberiniz olsun config dosyaları ile ses kalitesini düşürünce sorun gidiyor. Çok software denerim, sadece BF3 te sorun çıkması da enteresan... Ha bu oyundan dolayı bu kartı değiştirir miyim; tabi ki hayır. Hala piyasada eğlence için (müzik-film-oyun) bu kadar kaliteli bir kart olduğunu düşünmüyorum.

Hayırlı satışlar.

• kartı aldım şu anda müzik dinliyorum sennheiser hd 202 ile birlikte süper oldular
    edit:battlefiled 3 de oynadım bayağı o bahsedilen ses problemi yok hatta sesler çok iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 17 Ocak 2013; 22:04:26 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

kartı aldım şu anda müzik dinliyorum sennheiser hd 202 ile birlikte süper oldular
    edit:battlefiled 3 de oynadım bayağı o bahsedilen ses problemi yok hatta sesler çok iyi geldi.

Oyunun 50% sine kadar sorun yok, ileriki bölümlerde çıkıyor gerçi updateler ile çözmüşlerdir. Hayırlı olsun kardeşim, muazzam bir kart aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

kartı aldım şu anda müzik dinliyorum sennheiser hd 202 ile birlikte süper oldular

Oyunun 50% sine kadar sorun yok, ileriki bölümlerde çıkıyor gerçi updateler ile çözmüşlerdir. Hayırlı olsun kardeşim, muazzam bir kart aldın.

sağol hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.