Bildirim
Creative Xfi Ses Kartlarındaki Svm Özelliği Nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bendede var -
Smart volume managament bütün seslerin aynı seviyede (bass,tiz,mid) çıkmasını sağlayan bir yazılımdır. Açtığınızda sesin bir miktar kısıldığını farkedersiniz. Açmasanızda olur. Ben kapalı kullanıyorum. Ki öylesi daha iyidir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high voltage -- 7 Ekim 2010; 0:41:08 > -
Sesleri eşitlemeye yarıyor, kısık sesli filmler için harika bir özellik. -
Bu titanyumda bir dünya ayar var çözemedım tam olarak xfi crystalizer ve 3d diye bir yer var onları ne yapmalıyız. -
creative x fı tıtanıum ıcın bır konu acan yokmu yaa..buradakı sorunları daha dogrusu soru ısaretlerı bende de cok var .. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
Sesleri eşitlemeye yarıyor, kısık sesli filmler için harika bir özellik.
ya o iş olmuyor yaa yapmaya çalıştım bende ama yemedi hocam -
bende ses kartı alıcam forumda 1 haftadır konu açıyorum filan ama kimse ilgilenmedi z906 alıcam yanında ses kartıda alıcam oyun ve film amaçlı mp3 okadar önemli deil bluray film izlicem sürekli vede oyun bf3 filan oynıcam salam bi sistem toplayıp oyunlarda performans veren kart olması önemli bu yüzden titanium hd güzel kart ama ram bellek yok x-fi fatal1ty pro da 64mb ram var bu ram oyunlarda üstün performans sağlıyormuş öyle okudum açıklamalarında bu kartında driver sorunu var xp de çalışıyormus sadece titanium hd alsam oyunlarda ve filmlerde güzel performans alırmıyım bu kartın kulaklıklar için özel olarak tasarlandığını okumuştum bunu yanı sıra creative yeni ses kartı çıkartıcak 4 çekirdekli filan onumu beklesem tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X